MHK'dan Süper Lig hakemine ilginç ceza!

Kasımpaşa - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına atanmasıyla krize yol açan hakem Volkan Bayarslan Amatör lige gönderildi.

MHK'dan Süper Lig hakemine ilginç ceza!
MHK'dan Süper Lig hakemine ilginç ceza!
GİRİŞ 25.01.2013 12:05 GÜNCELLEME 25.01.2013 12:05

Ligin ilk yarısında Kasımpaşa - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına atanmasıyla krize yol açan hakem Volkan Bayarslan'a MHK'den şok bir atama geldi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli olması ve bunu tam anlamıyla kuruluna bildirmemesinden dolayı MHK tarafından hatalı bulunan Volkan Bayarslan'a 22 aralık'da yönettiği Kasımpaşa - İstanbul B.B maçının ardından sürpriz bir maç geldi.

Üst klasman hakemi Bayarslan, İstanbul Süper Amatör Lig 5.grupta bu hafta sonu oynanacak olan Feriköy - Yahya Kemal İdman Yurdu karşılaşmasına atandı.

TFF REDDETTİ TAHKİM DURUŞMA DEDİ

Tahkim Kurulu, İ.Belediye - Kasımpaşa karşılaşmasının tekrarını isteyen ancak bu talebi TFF yönetim kurulu tarafından reddedilen Kasımpaşa'nın itirazı üzerine duruşma yapma kararı aldı.

Kasımpaşa'nın itirazını görüşen Tahkim Kurulu 31 ocak 2013 günü saat 14.30'da TFF yetkililerinin ve Kasımpaşaspor avukatının katılacağı duruşmalı toplantının ardından karşılaşmayla ilgili nihai kararını verecek.

Lacivert - beyazlı ekip İ.Belediye - Kasımpaşa maçını İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli olan Volkan Bayarslan'ın yönetmesinden dolayı karşılaşmanın tekrarı konusunda TFF'ya başvurmuş ancak TFF yönetimi hafta başında yaptığı toplantıda bu talebi reddetmişti.

KAYNAK: SPORX