Barış Pınarı’nı destekleyen futbolcuya men cezası

İran Futbol Federasyonu (FFIRI), Barış Pınarı Harekatı'nı desteklemek amacıyla sosyal medya hesabından Türk bayrağı ve Türk askerinin fotoğrafını paylaşan futbolcu Mehdi Bebri'ye sahalardan men cezası verdi.

Barış Pınarı’nı destekleyen futbolcuya men cezası
Barış Pınarı’nı destekleyen futbolcuya men cezası
GİRİŞ 15.10.2019 23:38 GÜNCELLEME 15.10.2019 23:40
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

Federasyona ait internet sitesinde yayımlanan açıklamada, "Traktör Futbol Takımı oyuncusu Mehdi Bebri sportmenlik dışı davranışta bulunması nedeniyle geçici olarak sahalardan uzaklaştırılmıştır." ifadelerine yer verildi.

 

 

Bebri'ye hakaret eden Sanatı Nefti Abadan oyuncusu Sirvan Kurbani'ye de aynı cezanın verildiği belirtilen açıklamada, futbolcular ve kulüp yöneticilerinin kesin karar için disiplin kuruluna sevk edildikleri duyuruldu.

Traktör Futbol Takımı oyuncusu Bebri geçen günlerde sosyal medya hesabından Türk bayrağı ve Türk askerinin fotoğrafını paylaşmış, tepkiler üzerine paylaşımını silmişti.

 

Reformist Millet Birlik Partisi üyesi Muhammed Rıza Tacirniya paylaşımının ardından Bebri'yi tehdit etmişti.

YORUMLAR 157
  • Feti Ahmet Yirik 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımlardan biri hemen transfer etsin. Eyer biraz vatan sevgisi kalmışsa.
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    İran Türkiyeye Almanların baktığı gibi bakıyor. İslama ve müslümanlara hiçbir hayrı dokunmadı.Yalandan İsrail'e asarım keserim diyerek güya müslüman kimliğine bürünmüş lakin hepsi palavra. Futbolcusuna yaptığı muamele ile Almanların Futbolcumuza yaptığı muamele birebir örtüşüyor.
    Cevapla
  • Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Düşünüyorum bu genc İranda yaşayan milyonlarla azeri türklerinden biri, onlar her zaman öz türklüyünü gösterir, yürekleri ile Türkiyenen yanında olur. Bu da farsların hoşuna getmir
    Cevapla
  • Gel kardeş 4 yıl önce Şikayet Et
    Gel baba sana da yeter türkiyem
    Cevapla
  • alonecanary 4 yıl önce Şikayet Et
    bu genci hemen, Türkiye'ye almalı. alnından öpmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle