Türk futbolu için bu gece çok kritik!

UEFA sıralamasında yıllar sonra ilk 10 sıranın altına düşen Türkiye için artık her puan altın değerinde. Temsilcilerimiz bu akşam son derece kritik maçlara çıkacak.

Türk futbolu için bu gece çok kritik!
Türk futbolu için bu gece çok kritik!
GİRİŞ 03.10.2019 11:43 GÜNCELLEME 03.10.2019 13:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. grup maçları bu akşam oynanacak. İlk hafta karşılaşmalarından yenilgiyle ayrılan 3 takımımız bu kez galibiyet arayacak.

RAKİPLERİMİZ ZORLU

Son zamanlarda çok büyük bir kriz yaşayan Beşiktaş, 19.55'te Premier Lig ekibi Wolverhampton'ı Vodafone Park'ta konuk edecek. Aynı saatte Medipol Başakşehir de ünlü Alman ekibi Mönchengladbach'la evinde karşılaşacak. 22.00'de ise Trabzonspor, İsviçre ekibi Basel'i Medical Park Stadı'nda ağırlayacak. Türkiye üç takımımızdan da başarılı performanslar bekliyor.

HER PUAN ALTIN DEĞERİNDE!

Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme oynamadan gitmek için ilk 10'da yer almak büyük önem taşıyor.

Devler Ligi'ne doğrudan katılım hakkını kaybetmemek için Avrupa'da puanlara ihtiyacı olan Türk ekipleri adına bu akşamki maçlar çok önemli. Ukrayna (31.500), Hollanda (31.350) ve Avusturya (29.725) ile yarış içerisinde olan ve 30.600 puan ile 11. sırada yer alan Türkiye'nin elemesiz Şampiyonlar Ligi için ilk 10'da kendisine yer bulması gerekiyor. Avrupa'da haftayı Ukrayna'dan S.Donetsk üç puanla kapatırken, üç takımımızın da kazanması ilk 10 şansımızı artıracak.

 

 

YORUMLAR 11
  • Savcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolumuzun duzelmesi icin haddinden fazla paranin ortadan kalmasi lazim. O yuzden siralama duserse para olmaz beinspor olmaz ligin fiyati duser. Futbolcu maaslari normal seviyelere gelir. Ölü bitmis futbolcu gelmez yabanci futbolcu ilgisini cekmez yabanci kurali biter yerli futbolcu yetisir..
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupa fatihinin son 29 avrupa maçı 2 galibiyet büyük katkı büyük puan katkısı türkiyeymiş galatasaray
    Cevapla
  • Trabzonspor 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon TRABZONSPOR UEFA kupası da Trabzonspor'un ve de kıtalararası futbol şampiyonasına katılacaktır TRABZONSPOR bunun dışında Türkiye KUPASI DA TRABZONSPOR'UN
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen nasıl manyaksın hep aynı mesajı atıp duruyorsun yada duruyorsunuz
    Cevapla
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar ligine giden takım parayı indiriyor avrupadan ziyade seneye para alabilmek için lige ağılık veriyor. Inşallah aşağılara düşerizde belki aklımız başımıza gelir.
    Cevapla
  • dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    son beş yıl bjk olmasa zaten ön eleme oynardı şampiyon takım. GS Son yıllarda hiç katkı vermiyor avrupa fatihi diye diye ülke puanını hiç ettiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle