Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mesut Özil yorumu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ırkçı saldırılardan dolayı Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil hakkında konuştu.

GİRİŞ 24.07.2018 13:35 GÜNCELLEME 24.07.2018 15:32
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Grup toplantısında konuştuktan sonra basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Almanya Milli Takımı'ndan ayrıldığını açıklayan Mesut Özil ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün gece Mesut ile görüştüm. Mesut'un açıklaması bana göre takındığı tavır, tam millidir, yerlidir. Her türlü takdirin üzerindedir gözlerinden öpüyorum. Takımına bu denli her şeyini veren  başarılarında onun da katkısı olan bir gence böyle bir ırkçı yaklaşım, dininden dolayı böyle bir yaklaşım kabul edilebilir değil. Kaldı ki kökeni itibarıyla Türk olan Mesut'la, İlker'le, Cenk Tosun'la Londra'da resim çektirmeme tahammül edemeyen bu anlayışı, neyle izah edeceksiniz? Bu hazımsızlıktır. Bunu da zaten hakikaten, yerli yerine oturmuş olan siyasetçiler takdir ediyorlar. Onlar da Mesut'un yanında yer aldıklarını ifade ediyorlar" diye konuştu.  

 
YORUMLAR 28
  • Eyüp 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır Çocuklarımızı bile frenlediler,hep bi okul düşük gönderdiler.
    Cevapla
  • Duman 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis bu asil davranis odullendirilmeli ve irkci abd ab butun dunya onunde rezil edilmeli ab nin irkciligi gosterilmeli
    Cevapla
  • ferdi 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar mesuta boyle yapıyosa ordakı turklere ne yapıyodur allah bilir ayrımcılık işte
    Cevapla
  • Vienna 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Özil sana helal olsun, yanindayız!
    Cevapla
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu almanlari anlamak güç,yer yüzünde % yüz almanyaya uyum,sagliyan yahudilerden başka bir,bir kavim yoktur.Dilleri,dinlerini,isimlerini degiştirdiler fakat pis yahudi kaldilar kaldilar,sonuç belli.Ruh hastasi bir toplum,bu almanlar2 dünya harbi kaybetmişler,halki dipçiklenmiş,kadinlarinin irzina geçilmiş ama akillanmamiş...halkin % 25 sagci hitlerin devami bir partiye oy veriyor,sonra almanyada yaşiyan türkler dahil,bizim sn,cb.RTE A,DIKTATOR diyebiliyor,ulan utanin be!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle