Talisca'nın neden oynatılmadığı ortaya çıktı

Brezilya'nın Almanya'yı 1-0 mağlubiyet ettiği maçta sürpriz bir şekilde 23 kişilik kadroya alınmayan Talisca'yı, teknik direktör Tite'nin oynatmayı düşünmediği için esame listesinden çıkardığı öğrenildi.

Talisca'nın neden oynatılmadığı ortaya çıktı
Talisca'nın neden oynatılmadığı ortaya çıktı
GİRİŞ 28.03.2018 10:40 GÜNCELLEME 28.03.2018 19:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kiralık olan Anderson Talisca, Almanya ile oynanacak hazırlık karşılaşması öncesinde büyük bir şok yaşadı. Genç oyuncu, teknik direktör Tite'nin kararı doğrultusunda 23 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

Brezilya'nın Almanya'yı 1-0 yendiği maçın kadrosuna Anderson Talisca alınmamıştı. Genç oyuncunun neden kadroda olmadığı ortaya çıktı.

 

 

Milli Takımlar hazırlık maçlarında kadroda 23 oyuncu bulundurmak zorunda olduğu için 2 ismi dışarıda bırakıyor. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite de Talisca'yı oynatmayı düşünmediği için bu iki isimden biri olarak onu tercih etti. Tite'nin diğer tercih etmediği futbolcu da Gremio forması giyen Geromel oldu.

Talisca'nın Brezilya Milli Takımı'na seçilmesi sonrasında siyah beyazlı taraftarlar kulüp yönetimlerine oyuncunun 'bonservisini alalım' baskısı yapmıştı. Brezilyalı yıldızın sezon sonuna kadar bonservis opsiyonu Beşiktaş'ta bulunuyor. Siyah beyazlılar 21 milyon euro ödemesi halinde oyuncuyu transfer edebilecek.

YORUMLAR 1
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Yani Talisca 23+2 dış kapının dışı olmuş,daha iyi,Beşiktaş'ın eli güçlenir ancak 21 milyon Avro'dan aşağıda alamaz gibi duruyor bu parayı İngiltere ve İtalya'da gözü kapalı veriyorlar işimiz zor.
    Cevapla