Futbolun iki devi Ülke TV’de kozlarını paylaşıyor!

Dünya futbolunun iki büyük devi kozlarını hazırlık maçında paylaşıyor. Almanya Brezilya arasındaki karşılaşma naklen ve sadece Ülke TV’de ekrana geliyor.

Futbolun iki devi Ülke TV’de kozlarını paylaşıyor!
Futbolun iki devi Ülke TV’de kozlarını paylaşıyor!
GİRİŞ 26.03.2018 09:39 GÜNCELLEME 26.03.2018 09:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dünya futboluna iz bırakan iki takım. Kadrosunda Mesut Özil’i, Thomas Müller’i, Kroos’u bulunduran Alman panzerleri, Neymar’lı, Marcelo’lu, Coutinho’lu Latin Amerika sambacılarıyla karşılaşacak. Dünya kupası yolculuğunda devlerin hazırlık maçları 27 Mart saat 21.45’te Ülke TV’de yayınlanacak.

Dünya kupasının son şampiyonu Almanya ile bu kupayı en fazla kazanan Brezilya Ülke TV ekranlarında izleyenlere futbol resitali yaşatacak. Sambacılar 2014 dünya kupasında yaşadıkları 7-1’lik tarihi hezimetin rövanşını bu karşılaşmada alabilecek mi?

 

 

Almanya - Brezilya hazırlık maçı 27 Mart Saat 21.45’te naklen ve sadece futbolun yeni adresi Ülke TV’de…

YORUMLAR 4
  • mersn 6 yıl önce Şikayet Et
    bence yapmayın herkes kendi işini yapsın
    Cevapla
  • jumanji 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah şifre girmez uyduda.
    Cevapla
  • spiker :( 6 yıl önce Şikayet Et
    yalnız almanya - ispanya maçının anlatımı iyi değildi. ispanyada ikinci yarı oyuncu değişikliği oldu, spiker bir türlü bulamadı. oysa biz ekrandan baktığımızda iniestanın çıktığını çok iyi anladık. ayrıca tvde iniesta kenarda giyinmiş maçı izlerken, spiker sahada oynayan iniestayı saydı. kel kafalı ispanyolu hala iniesta zannediyordu. acemice buldum
    Cevapla
  • Abou 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen,spiker çok kötüydü ben sesi kısık izledim.Ayrıca 1 maçta 1 spiker 1 yorumcu olur, adamların 2 side birbiriyle yarışır gibi atlayıp maçı anlatmaya koyuluyorlardı.Ülke tv nin spor anlamında çok gelişmesi lazım gürültü kirliliği çok fazlaydı
    Cevapla