Erdoğan sahaya indi coşku zirve yaptı

Trabzonspor'un yeni stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Stadyumun isminin "Şenol Güneş" olacağını açıklayan Erdoğan, Akyazı'daki ilk golü de attı.

GİRİŞ 18.12.2016 20:56 GÜNCELLEME 19.12.2016 11:55
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim Hamad Al-Sani ile "Şenol Güneş" ismi verilen Trabzon Akyazı Spor Kompleksi ve Yapımı Tamamlanan Tesislerin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.

İLK GOL ERDOĞAN'DAN!

Erdoğan, daha sonra Trabzonspor’un efsane futbolcuları arasındaki maçın başlama vuruşunu yaptı. Tribündeki taraftarların "Reis buraya" şeklindeki tezahüratları üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, tribünlere giderek taraftarları selamladı. Erdoğan, stadın deniz tarafındaki kalesine ilk penaltı atışını da yaparak gole çevirdi.

YORUMLAR 57
  • onur 7 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneşi göremedim ben ama gelmedi mi yoksa
    Cevapla
  • Mavidir KARADENİZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Şenol GÜNEŞ hem Trabzonspora hem Milli takımımıza hemde Türk futboluna emek vermiş bir insan.Trabzonspordan ayrılışını kastederek adamı suçlamayalım.O zaman Trabzonspor kulübü ve taraftarı olarak kendi eksiklerimizide görmemiz lazımdır.Herşeyden evvel dürüst ve mert bir hemşehirlimiz.Bu güne kadar hiçbir çirkinliğini görmedik.Adı hiçbir şekilde kötü birşeyle anılmadı.Allah yolunu açık etsin.İnşallah birgün tekrar gelir Trabzonsporu şampiyon eder.
    Cevapla
  • ZAHİD 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Başkanım.AB Birliğinede,ABD yede ve Tüm dünyayada golü atacaksın İnşallah.....
    Cevapla
  • oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    ünal özledik seni reis
    Cevapla
  • elo 7 yıl önce Şikayet Et
    reisimize hep dua edelim nolur ALLAH basimizdan hic eksik etmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle