Büyük sürpriz! Tuncay Şanlı dönemi resmen başladı

3. Lig 3. Grup takımlarından Sakaryaspor teknik direktörlük görevine Tuncay Şanlı'yı getirirken yardımcısı ise Aurelio oldu.

Büyük sürpriz! Tuncay Şanlı dönemi resmen başladı
Büyük sürpriz! Tuncay Şanlı dönemi resmen başladı
GİRİŞ 26.10.2016 15:45 GÜNCELLEME 26.10.2016 16:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Önceki gün İsmail Cem Cambaz ile yollarını ayıran Sakaryaspor, teknik direktörlük görevi için Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio, Muhammed Ali Kurtuluş üçlüsü ile anlaşma sağladı.

Sakarya ekibinde, Tuncay Şanlı oyuncu/antrenör olarak görev yapacak. Tuncay, böylece futbola başladığı kulübe 14 yıl sonra geri döndü.

YORUMLAR 7
  • Sakaryalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke önce yardımcı antrenör olarak başlasaydı ama biz yinede Tuncay ve ekibine güveniyoruz.Yeter artık çok süründün,ayağa kalk artık SAKARYA!!!!!!!
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    wery Good ! Sakaryaspor'camyasina hayirli olsun.
    Cevapla
  • noname 7 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Kahveci ile berbaer en son maça gelmişlerdi. Maç izlemeye. Aurelio süpriz oldu. Başarılı olacağına inanıyorum. Gerçi şöyle de bi reelite var. Adamlar o lig hakkında hiç bir bilgi ve fikre sahip değiller. Oyuncu transferinden, rakip takımların oyun stillerine ve lig kalitesine kadar. Süper lig veyahut 1.lig ekiplerinden birine gelmiş olsalar daha rahat bişeyler yapabileceklerinin kanaatindeyim. Yine de her taraf için hayırlısı olsun. Başarılar.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ters olmuş. Yardımcı Tuncay olması lazım.
    Cevapla
  • yasar gunesen 7 yıl önce Şikayet Et
    super
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle