Bu takımların formaları yasaklandı!

Terörist grup DAEŞ, Irak'ın Al-Furat bölgesinde birçok futbol formasının giyilmesini yasakladı.

Bu takımların formaları yasaklandı!
Bu takımların formaları yasaklandı!
GİRİŞ 26.09.2016 17:10 GÜNCELLEME 26.09.2016 17:25
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Daily Mirror'ın haberine göre; DAEŞ, Irak'ın başkenti Bağdat'a bağlı Al-Furat bölgesinde Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Milan formalarının giyilmesini yasakladı. Bu formaları giyenlerin de 80 kırbaç cezasıyla cezalandırılacağını açıkladı.

Terör örgütü tarafından dağıtılan ilanlarda ayrıca Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkelerin formalarını yasak listesine koydu. Dünyanın en büyük spor giyim markaları Adidas ve Nike da DAEŞ'in yasağından nasibini aldı. Bu giyim firmalarının yasaklanması dünyadaki birçok futbol formasının da yasaklanması anlamını taşıyor.

İŞTE O DUYURU;

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 15
  • senveben 7 yıl önce Şikayet Et
    isves ve isvicreninkini göremiyom
    Cevapla
  • Asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    yaşamda yasaklama olmaz. çünkü bunlar imtihan aracıdır. mesela Allah içkiyi yasaklamıştır. Ama peygamberimiz içki satışı yasaktır gibi bir şeriat hükmü koymamıştır. içkinin haram olduğunu bildirmiştir. ve insanları hoşgörüyle ikna yoluna gitmiştir. burada yapilmasi gereken Allah'in hükümleriyle bunun doğru olmadıgını insanlara anlatabilmektir. maalesef islamiyetin sevgi, hoşgörü yönüne degil de yasaklarina odaklanıp katı bir şekilde bunu uygulamaya çalıştığımız için müslüman devletler bu halde. hoşgörü, islam hoşgöru dinidir demekle olmuyor, bu hoşgörüyü yaşayarak ve yasatarak oluyor. osmanli'da kiliseler yikilmazdi. isteyen istedigi dini yaşardi. hoşgörü budur.
    Cevapla
  • İZMİRLİ 7 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞ adamlar insanların öyle gözlerini boyamışki burda işidi eleştrcem diye hac işaretli formaları görmzden geliyosunuz adam hac işaretini üzerinde taşıman için futbol diye bişey çıkardılar bunu görmezden gelmeyin
    Cevapla
  • yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar reklam kokan hareketler.
    Cevapla
  • murkal 7 yıl önce Şikayet Et
    göz boyama. aslı astarı olmayan düzmece yasaklar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle