Efsane futbolcunun bacağı kesildi

Kocaelispor’un şampiyonluğa oynadığı 1990’lı yıllardaki efsane kadrosunda yer alan Yalçın Kıldıran'ın geçirdiği kaza sonucu bacağı kesildi.

Efsane futbolcunun bacağı kesildi
Efsane futbolcunun bacağı kesildi
GİRİŞ 28.12.2014 10:59 GÜNCELLEME 28.12.2014 10:59

Kocaelispor’un 1990’lı yıllardaki kadrosunda Ömeroviç, Saffet, Ergun, Bülent Uygun, Mirkoviç Tuncay, Halil İbrahim gibi Türk futbolunda yıldızlaşmış isimleriyle yer alan, o dönemin ’En iyi sol kanat oyuncusu’ olarak bilinen Yalçın Kıldıran, iki gün önce vincin kaldırdığı büyük bir borunun üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı. 
 
Yalçın Kıldıran Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada amemliyata alındı. Vücudunda birçok kırık olan ve ameliyatı yaklaşık 4 saat süren Kıldıran’ın özellikle sağ ayağındaki kırık ve eziklerin çok fazla olması nedeniyle bir ayağının kesilmesi de gündeme geldi. Yalçın Kıldıran daha donanımlı olan Derince Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek dün gece burada mikrocerrahi ameliyatına alınırken, ayağındaki kırık kemikler birleştirilmeye çalışıldı. 
 
SAĞ BACAĞI DİZ ÜZERİNDEN KESİLDİ
 
Yoğun bakımda tutulan ve hayati tehlikesi de bulunan Yalçın Kıldıran’ın sağ bacağı, çok fazla parçalı ve dağınık kırık bulunması ve tedavisinin olanaksız hale gelmesi nedeniyle, ailesinden de alınan izinle diz üstünden kesildi. 
 
Yalçın’ın bir süre daha yoğun bakım ünitesinde kalacağı, gelişmelere göre pazartesi gününden sonra servise alınabileceği açıklandı.

KAYNAK: DHA