Özat'ın AK Parti ve Erdoğan için o sözleri!

Ümit Özat, "Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde, başbakanlığı döneminde bu Türk futbolu düzelmezse, bir daha düzelmez" dedi.

Özat'ın AK Parti ve Erdoğan için o sözleri!
Özat'ın AK Parti ve Erdoğan için o sözleri!
GİRİŞ 19.12.2014 16:13 GÜNCELLEME 19.12.2014 17:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında takımı hakkında bilgiler verdi. Gündemdeki gelişmeleri de değerlendiren Özat, ilk deplasman galibiyetini aldıkları Alanyaspor maçının kendileri için büyük moral olduğunu kaydetti.

"TÜRK FUTBOLU AK PARTİ İKTİDARI DÖNEMİNDE DÜZELMEZSE BİR DAHA ASLA DÜZELMEZ"

Türk futbolunun Recep Tayip Erdoğan’ın Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı döneminde yaptıklarıyla düzelmezse bir daha asla düzelemeyeceğini de savunan Özat, "Hakemliğin profesyonelleşmesi lazım" dedi.

Eğer siz Türk hakemliğini profesyonelleştirmezseniz, bu kadar maddi gücün içerisinde bunlara bir yapı ayırmazsanız, bunları sadece futbolu düşünür hale getirmezseniz, 3.5 milyon Euro alan bir oyuncunun maçını 3 bin liraya yönettirirseniz, o zaman Türk futbolu gelişmez. Bu kadar seminerler toplantılar yapılıyor yine kararı iş adamları veriyor. Bu kadar boşuna mı oynadı bu adamlar futbolu. Çok net söylüyorum bakın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde, başbakanlığı döneminde bu Türk futbolu düzelmezse bir daha bu Türk futbolu düzelmez. Çünkü böyle güçlü bir iktidar bir daha gelmez. Bu dönemde Türk futbolu temizlenmezse düzelmezse bir daha hiç düzelmez" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • MEHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    Bozuk saat misali bu adam ilk defa mantıklı konuşmuş..
    Cevapla
  • murat candan 9 yıl önce Şikayet Et
    o degilde bu hukumet gelmeden gs uefa aldı turkiye 2002 de dunya ucuncusu oldu bu hukumet sayesinde de gs paso 4 yedi turkiye elemeleri bile gecemedi nasıl duzelecekse artık umit ozat
    Cevapla
  • Gizem 9 yıl önce Şikayet Et
    Is adamlari sizce neden sporun icinde!
    Cevapla
  • kalazar 9 yıl önce Şikayet Et
    önce şike yapanlar cezalandırılsın Türk futbolundaki adalet sağlanmış olur ondan sonra herşey kendi kendine düzelir.
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bizi çok pis ezmiş.kompleks doluyuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle