Çek Cumhuriyeti'nde Süper Lig'den iki isim!

Milli Takımımızın EURO 2016 Elemeleri A Grubu'ndaki ikinci maçında karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosu ve programı belli oldu.

Çek Cumhuriyeti'nde Süper Lig'den iki isim!
Çek Cumhuriyeti'nde Süper Lig'den iki isim!
GİRİŞ 02.10.2014 16:34 GÜNCELLEME 02.10.2014 16:34

Çek Cumhuriyeti A Milli Takımı, 8 Ekim Çarşamba günü saat 18.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek ve Türkiye'de kaldığı süre boyunca İstanbul'daki Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de konaklayacak.

Çek Cumhuriyeti A Milli Takımı'nın karşılaşma öncesindeki basın toplantısı ise 9 Ekim 2014 Perşembe günü saat 19.00'da müsabakanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Teknik Direktör Pavel Vrba ve bir oyuncunun katılımıyla gerçekleşecek.

Basın toplantısının ardından ise Çek Cumhuriyeti, saat 20.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda antrenman yapacak. Bu antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

Çek Cumhuriyeti A Milli Takımı, maçın oynanacağı 10 Ekim 2014 Cuma günü Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde bir antrenman daha yapacak. Bu antrenman ise basına kapalı olarak gerçekleşecek.

Karşılaşmanın ardından; Çek Cumhuriyeti A Milli Takımı, 11 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 10.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak uçakla ülkemizden ayrılacak.

Teknik direktörlüğünü Pavel Vrba'nın yaptığı Çek Cumhuriyeti A Milli Takımı'nın aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler: Petr Cech (Chelsea), TomáÜ Vaclík (FC Basilej), David Bicík (Sparta Prag).

Defans Oyuncuları: TomáÜ Sivok (Beşiktaş), Pavel Kaderábek (Sparta Prag), Radim Rezník (Viktoria Plzen), Michal Kadlec (Fenerbahçe), Marek Suchy (FC Basilej), David Limbersky (Viktoria Plzen), Václav Procházka (Viktoria Plzen), Daniel Pudil (Watford).

Orta Saha Oyuncuları: Vladimír Darida (Freiburg), Jaroslav PlaÜil (Girondins de Bordeaux), Ladislav Krejcí (Sparta Prag), Borek Dockal (Sparta Prag), Daniel Kolár (Viktoria Plzen), Václav Pilar (Viktoria Plzen), Josef Šural (Slovan Liberec), TomáÜ Rosicky (Arsenal), LukáÜ Vácha (Sparta Prag).

Hücum Oyuncuları: David Lafata (Sparta Prag), TomáÜ Necid (PEC Zwolle), Matej Vydra (Watford)