Beckham emekli oldu Ronaldo zirve yaptı

Dijital spor medya şirketi Perform'a bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren, futbol sitesi Goal, 'Goal En Zenginler 2014' listesini açıkladı. Listenin zirvesinde Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo yer aldı.

Beckham emekli oldu Ronaldo zirve yaptı
Beckham emekli oldu Ronaldo zirve yaptı
GİRİŞ 11.03.2014 02:52 GÜNCELLEME 11.03.2014 02:52

Geçtiğimiz yıl 130 milyon eurouluk servetiyle Beckham ve Messi'nin ardından üçüncü sırada bulunan Ronaldo, hem Beckham'ın kariyerini sonlandırmasının etkisi hem de servetinin 18 milyon euro artarak 148 milyon euroya ulaşması sayesinde ilk sıraya yerleşti.

RONALDO, İÇ ÇAMAŞIRI ÜRETİYOR

CR7 markasıyla iç çamaşırı üretmeye başlayan ve Portekiz'de aynı isimle bir giyim mağazası da bulunan Ronaldo'nun otomobil koleksiyonunda Lamborghini Aventador ve Bugatti Veyron da yer alıyor. Ülkesi Arjantin'de çok sayıda gayrimenkulü bulunan Lionel Messi ise Ferrari F430 Spider ve Audi R8 kullanıyor.

ETO'O ASLINDA ''BİTMEMİŞ''

Samuel Eto'o ise 60 milyon euroluk servetini bir yıl içinde 85 milyon euroya yükseltirken altıncılıktan üçüncülüğe çıktı. Listenin dördüncüsü Wayne Rooney de servetinde bir yıl içinde 20 milyon euronun üzerinde artış yaşayanlardan futbolculardan.