Aziz Yıldırım'dan flaş başvuru!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "adil yargılama hakkı"nın ihlal edildiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.

Aziz Yıldırım'dan flaş başvuru!
Aziz Yıldırım'dan flaş başvuru!
GİRİŞ 14.02.2014 13:56 GÜNCELLEME 14.02.2014 15:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın "adil yargılama hakkı"nın ihlal edildiği gerekçesiyle ve infaz durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurduğu belirtildi.

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Şike Davası'na ilişkin kararını vermişti. 5. Daire, yerel mahkemenin kararını kısmen onamış, kısmen bozmuş, kısmen de düşürmüştü.

85 sanık açısından inceleme yapan Yargıtay, Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in "örgüt kurmak" ile "şike ve teşvik priminden" aldığı cezaları onamıştı.

YORUMLAR 4
  • KÖKSAL AYGÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    ADİL YARGILA MA. adil yargılansa fenerbahçe amatöre düşer aziz bey de futboldan men cezası alır.
    Cevapla
  • Muhammet YILDIRIM 10 yıl önce Şikayet Et
    sarıl bakalım yılana.... denize düşen aziz pitona sarılır..anayasa da bir mahkeme hani tanımıyordun..başvuracak kupayı vermeyecek bakalım daha kaç kapı kaldı???
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Başkan yerden göğe kadar haklı ...Anayasa mahkemesi bunu bozar?..... ....Sporla ilgili bir dava Adli mahkemelerde yargılanamaz!?..şike davasını Hiç tanmadığı kişiyle çete suçuna dayandırıp adli mahkemelere taşınması insanlık açısından bir fiyaskodur?...Türkiyede eğer Adalet varsa Şike davası düşer?..ve 3 temmuzda artık parelel yapının etkisi kesinleşmiştir,Şike operasyonunu yapan polisler görevden alınmışlar başka yerlere sürülmüştür? Adaletin tecelli etmesi için bu dava yeniden yargılamaya açıktır.?.
    Cevapla
  • ALPER AĞA 10 yıl önce Şikayet Et
    komik. hani sen mahkemeleri tanımıyordun aziz ? şike yaptın artık kabul et cezanı çek
    Cevapla