Demirören: UEFA baskı yaparsa işler değişir!

Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileriyle birlikte ülke futbolunun geleceğine dair önemli bir toplantı yapan Federasyon Başkanı Demirören'den, şike süreciyle ilgili kritik açıklamalar geldi.

Demirören: UEFA baskı yaparsa işler değişir!
Demirören: UEFA baskı yaparsa işler değişir!
GİRİŞ 06.02.2014 16:41 GÜNCELLEME 06.02.2014 16:41
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileriyle birlikte ülke futbolunun geleceğine dair önemli bir toplantı yapan Federasyon Başkanı Demirören'den, şike süreciyle ilgili kritik açıklamalar geldi.

Aziz Yıldırım hakkındaki mahkeme kararının Yargıtay tarafından onanmasının Federasyonun şikeyle ilgili verdiği kararları etkilemeyceğini savunan Demirören, "Bizim kararlarımız Yargıtay'ı etkilemediği gibi Yargıtay'ın kararları da bizi etkilemiyor" dedi ama bir de açık kapı bırakmayı ihmal etmedi.

UEFA'nın sürece dahil olmasının işleri değiştireceğini belirten Demirören, "Yargıtay kararları Tahkim Kurulu'nun verdiği kararları etkilemiyor ama UEFA kararlarımızı yeniden gözden geçirmemiz yönünde bir baskı yaparsa ülke futbolunun menfaatlerini de göz önünde bulundurup davayı yeniden görüşebiliriz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 27
  • ercan aykan 10 yıl önce Şikayet Et
    TAM KONUŞANIN KARAKTERİNİ ANALİZ ETTİRİR CİNSTEN BİR SÖYLEM!!!. Doğruyu biliyoruz diyor Tüpçiler kralı lakin "haktan yana değil güçten yanayız" ne zaman ki; Güçlü haktan yana olursa veya haktan yana olan güçlü olursa o vakit bizde önünde eğilir gerekeni yaparız. İşte "fıratın kenarında bir kuzuyu kurt kapsa hesabını benden sorarlar" diyebilecek kadar adaletli olduğunu iddia edenlerin ülkesinin durumu. ADALET BOŞLUK KABUL ETMEZ, Görrmezden geldiğiniz, duymazdan geldiğiniz, konuşmaktan çekindiğiniz her zulüm sizi sadece alternatifsiz tahtınızın ŞAHI yapar lakin; asla SÜLEYMAN yapmaz.
    Cevapla
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    Turk futbolu futbol ihalesi, gs, bjk, fb veya ts nin lig tv den cekilmesi ile bitmez. Bilhassa temizlenir. zaten bu klupler bu halde oldukları icin borsada hepsi zararda, hepsi para basıp da kazandıgı halde, gormuyormusunuz, yapılan transferlere, biri gelip biri gidiyor, teknik drektörler desen bu sekilde. Klupleri yonetemediklerinden dolayı hepsi zarardalar. cunki işler sike ile, hortumlama ile donuyor. herkez gucune gore davranmalıdır. bu klupler dogru durust vergi bile vermezler. beceriksiz yoneticiler, bir futbolcuya 20 milyon euro verip bir kac sene sozlesme yapıp yarın hemen kovabiliyor. birde tazminat oduyor, Antrenorde oyle degilmi, Bakınız GS ye, bir gelen oncekileri atıyor. O da bir sene sonra gidiyor oburu geliyor, Yoneticilerde oyle degilmi... Yani Kısacası Futbol klupleri arpalık olmus arkadas. Biletleri kombine satıp cukka yapıp sonra klubu hep zararda gosteriyorlar. Az borsaya bakarsanız herseyi görürsünüz.
    Cevapla
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    Etkiler , etkiler oyle bir etkilerki.... ;Sanırım bir operasyon da sizin oraya yapılması lazım, degil mi?
    Cevapla
  • tuncay ayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    hahahahaha. fener havuzdan çekilecekmiş..çekilmezseniz namertsiniz..şimdide tehdit etmeyemi başladınız..hiç bişi olmaz..merak etmeyin..şikeyi yaptık ama kupayı alırsanız kıyamet kopar demek ancak fenerlilere yakışırdı zaten..
    Cevapla
  • tuncay ayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    halit velit. asıl siz boşuna heveslenmeyin..eğer trabzonun en ufak bi suçu olsaydı emin ol bu tff bunu es geçmezdi..fenerin uşağı tff ve demirören bile trabzona ceza vermedi..çünkü en ufak bişi yok olsaydı eğer kesin ceza verirlerdi..yeniden yargılamaya fazla güvenmeyin..deliller değişmeyeceğine göre..hadi yeniden yargılama yaptık bari cezaları az verelim ayıp olmasın derler en fazla..yani 6 yıl değilde 3 yıl hapis cezası alır aziz..sıfır tolerans diyen bi uefa fenere mutlaka yaptırım uygulayacak..bunu en başından beri söylüyorum yine söylüyorum..3 yılda geçse 5 yılda geçse o kupayı alacaz sizdn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle