Çakır, Elmander'in oyununa geldi

İsveç'le Avusturya arasında oynanan Dünya Kupası eleme maçında kazanan İsveç oldu ama hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği bir karar gündeme oturdu.

GİRİŞ 12.10.2013 11:20 GÜNCELLEME 12.10.2013 12:20
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İsveç ile Avusturya arasında oynanan 2014 Dünya Kupası elemeleri maçında bir dönem Galatasaray'da da forma giyen İsveçli Johan Elmander, Avusturyalı Mark Arnautovic ile girdiği bir pozisyonda hakemi kandırarak Avusturyalı yıldıza kırmızı kartı göstertti.

ELMANDER ÇAKIR'I FENA ALDATTI

Avusturyalı Mark Arnautovic'le faul pozisyonunda karşı karşıya gelen Elmander rakibine kafasını değdirdi ve kendini yerne attı. Pozisyonda asıl eylemi Elmander yaptı ama kırmızı kartı rakibi gördü. Kırmızı gören Arnavutovic, 'Elmander artistlik yaptı hakem yedi. Hiçbir şey yapmadım derken Avusturya basını Cüneyt Çakır'ı kötü yönütiminden dolayı eleştiri yağmuruna tuttu...

(Tümspor)

YORUMLAR 14
  • serdar onurlu 10 yıl önce Şikayet Et
    maç bitmiş dakka 90 olmuş herkes rol kesiyor. faul almak için rol kesene de sormak lazım o pozisyon faul mü? dakika doksan olmuş maç bitmiş on kişi olsa ne 12 kişi olsa ne...yenilgilerini de hakeme yüklemesinler bizimkiler gibi..çok amatör bir tavır..
    Cevapla
  • ankaralı 10 yıl önce Şikayet Et
    kuşlar. gs yada gs li haberi olunca hemen kuşlar dalıyor habere; yahu siz önce kapınızın önünü temizleyin tüm dünya ya rezil oldunuz şike dosyasıyla, herneyse habere gelince öyle horoz gibi rakibinin üzerine yürümeyeceksin veya koşmayacaksın bu hareketleri yaparsan rakibinde kafayı yer gibi atar kendini sonuçta psikplojik bir savaş stareteji bu işler tabi siz anlamazsını bu işlerden nede olsa masa başında maçları bağladığınız için değilmi
    Cevapla
  • Hamza D 10 yıl önce Şikayet Et
    eee buraktan öğrenmiş. tipik gsli hareketleri ama haksızlığa uğramak nasıl bir duygu bu videoda açıkça görünüyor
    Cevapla
  • hakki bali 10 yıl önce Şikayet Et
    Yüzümüzü kızattı. Bu Çakırdan hakem filan olmaz. bu kaçıncı ya kardeşim
    Cevapla
  • osman nurol 10 yıl önce Şikayet Et
    normaldir. nede olsa gs de oynadı ve tüm tiyatro figürlerini öğrendi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle