Aykut Kocaman'dan geç gelen itiraf!

Özellikle bu sene oynattığı futbol ve oyuncu tercihiyle zaman zaman eleştirilere maruz kalan Aykut Kocaman oynatamadığı bir futbolcusu için itirafta bulundu.

Aykut Kocaman'dan geç gelen itiraf!
Aykut Kocaman'dan geç gelen itiraf!
GİRİŞ 16.11.2012 06:50 GÜNCELLEME 16.11.2012 11:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe TV'de yayınlanan ''Teknik Analiz'' adlı programda  soruları yanıtladı.

Takımda yer bulamayan ancak antrenmanlarda önemli performanslar sergileyen oyuncuların Türkiye Kupası maçlarında özellikle önemli bir yerinin olacağını söyleyen Kocaman bir de itiraf da bulundu: "Özgür Çek'i kadroya alamadığım için kalbim sızlıyor. Antrenmanlarda iyi performans sergileyen futbolcularımız için de kupa maçlarını bekliyoruz."

YORUMLAR 4
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    alex için kalbin sızlamıyormu???.... .....alex zaten futbolu bırakacaktı?...şaşalı bir jübile yapmak alex,in hakkı değilmiydi!!??..alex ile didişirken kalbin nerdeydi!!??..
    Cevapla
  • İSMAİL ADEM 11 yıl önce Şikayet Et
    sn.atilla türkoğlu ve onun gibi düşünenler.... siz hiç empati yapmanın ne olduğunu bilirmisiniz.empati karşınızdaki kişinin yerine kendizi koymaktır.hala alex körlüğünüz devam ediyor.alex gideli takım top oynamaya rakibe sahayı dar etmeye başladı siz hala göremiyorsunuz.emrinizde çalıştırdığınız kişiler, sizin arkanızdan konuşsa, verdiğiniz görevi hakkıyla yapmasa siz onu kenara çekip konuşsanız, ama hala o bildiğini okusa siz ne yapardınız. alex oyunu yönlendiren istediğine pas atan, istemediğine yanlış zamanda pas atan, ve bu yüzden başarısız olup takımdan giden oyuncuların da sorumlusudur. anelka, nobre,kezman,hojdonk, niang kalsaydı sow u da aynı son bekliyordu.siz hala adam tanıyamamışsınız.aykut a iyi bakın sahip çıkın o tüm fenerbahçenin değeridir...
    Cevapla
  • huseyin kose 11 yıl önce Şikayet Et
    öffff. bende boşa heyecanlandım. ''bu işi beceremediğimi anladım ve sezon sonunda gitmeye karar verdim'' demiştir diye. ama yine boş muhabbet.
    Cevapla
  • Atilla Türkoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    üsluba bak.... kalbi sızlıyormuş. kadıköyde 9-10 kişi kalmış galatasaraya şampiyonluğu verdiğin zaman kalbin sızlamadı mı. yine erzurumu daki kupa maçında yine 9-10 kişi kalmış galatasaraya maçı verdiğin zaman kalbin sızlamadımı. alexe yaptıklarından ötürü kalbin sızlamadı mı. ve sen hala bu kulübün başında bu işi yapmaya devam ediyorsun. hala kalbiz szılamıyor mu...
    Cevapla