Fenerbahçe'de Meireles korkuttu!

Üçüncü lig maçında da çubuklunun hakkını fazlasıyla veren Portekizli orta saha oyuncusu, son dakikada sakatlanma pahasına topu oyunda tuttu.

Fenerbahçe'de Meireles korkuttu!
Fenerbahçe'de Meireles korkuttu!
GİRİŞ 25.09.2012 11:07 GÜNCELLEME 25.09.2012 11:07

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles'in dün gece son dakikadaki görüntüsü yürekleri ağızlara getirdi, taraftarı endişeye sevketti. Uzatma dakikaları oynanırken kendi yarı sahasında topu oyunda tutabilmek için taç çizgisi dibinde riskli bir hamle yapan Meireles, sol dizinden sakatlandı. Meşin yuvarlağı takım arkadaşlarına kazandırdıktan sonra oyun alanını sınırlayan çizgiler dışında kalan ve büyük acı çektiği gözlenen Portekizli, Alex'in kullandığı frikik atışı sırasında pozisyonun içinde var olamadı. Oyun biter bitmez Fenerbahçe sağlık ekibi tarafından kontrol edilen yıldız futbolcunun MR'ı çekildi. Endişeli bir bekleyiş sonrası sonuçları alan sağlık ekibi, derin bir nefes aldı. Portekizli'nin önemli bir durumunun olmadığı ve çapraz bağlarında hasar tespit edilmediği öğrenildi.

Kuyt ve Krasiç, Paşa'ya yetişiyor
Aykut Kocaman, Meireles'ten gelen haberle derin bir nefes alırken, sakatlıkları nedeniyle bir süredir tedavi gören iki yıldız Kuyt ve Krasiç'le ilgili de müjdeli haberler verdi. Fener'in patronu iki futbolcunun da önümüzdeki hafta oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyebilecek seviyede olacağını söyledi. Kocaman, "Kuyt ve Krasiç'in birkaç güne ihtiyacı var. İki oyuncu da 6. haftadaki Kasımpaşa maçında hazır olacak" dedi.

(fanatik)