Dirk Kuyt gerçeği ortaya çıktı!

Yeni bir teknik kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'nin, eski futbolcusu Dirk Kuyt'a yardımcı antrenörlük için teklif yaptığı ortaya çıktı.

Dirk Kuyt gerçeği ortaya çıktı!
Dirk Kuyt gerçeği ortaya çıktı!
GİRİŞ 20.05.2020 08:25 GÜNCELLEME 20.05.2020 08:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fransız gazeteci Manu Lonjon, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Dirk Kuyt ile teknik direktörlük için görüştüğünü iddia etmişti. Ancak görüşmenin içeriğinin farklı olduğu ortaya çıktı.

Sarı Lacivertli Yönetim, Hollandalı’dan teknik ekibin bir parçası olmasını istedi.Yeni teknik direktör Erol Bulut da olsa Nenad Bjelica da olsa;teklifi kabul etmesi halinde Kuyt antrenör olarak görev yapacak. Ayrıca saha dışında da sportif direktör Emre Belözoğlu’na destek verecek, oyuncu izlemeye gidecek.

YORUMLAR 5
  • iyi ki varsınız. 3 yıl önce Şikayet Et
    gelsin gelsin. biz galatasaraylıların en sevdiği topçulardan biridir dirk kuyt. galatasarayı galatasaray yapan güzide topçular emre belözoğlu, volkan, caner, ali şen, ali koç, aziz yıldırım, aykut, ersun yanal, gökhan gönül, ozan, rıdvan dilmen, mehmet demirkol, sizi özellikle çok seviyoruz. teşekkür ediyoruz. iyi ki varsınız. Allah size sağlıklı mutlu uzun ömür versin. cimbomlu
    Cevapla
  • Redkit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kuyt futbolcuyken neydi ki teknik yardımcı olacakmış aziz yıldırım geri gelecek galiba ali koç rüyası pof çıktı
    Cevapla
  • Abc 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye adam oynuyordu bazılarına on çeker
    Cevapla
  • alican 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav alex de souza var madem bu düşünce kafanızda.Dirk neki bilgiside ne olsun?
    Cevapla
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    ali koç yine fenere fantezi deniyor. beyler pamuk eller cebe önümüzdeki yıl daha fena para lazıım olacak. kuyt bile aklının ucuna gelmemiştir böyle havadan gelecek bi parayı.
    Cevapla