'Bir maç bile olsa F.Bahçe forması giymek istiyorum'

Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen ve taraftarın sevgilisi konumuna gelen Brezilyalı oyuncu Cristian Baroni, beIN SPORTS'a konuştu.

'Bir maç bile olsa F.Bahçe forması giymek istiyorum'
'Bir maç bile olsa F.Bahçe forması giymek istiyorum'
GİRİŞ 01.04.2020 20:57 GÜNCELLEME 01.04.2020 21:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe forması giydiği dönemde performansıyla sarı-lacivertli taraftarların unutamadığı isimler arasına giren Cristian Baroni'den çarpıcı açıklamalar geldi.

 

 

Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe'yi çok özlediğini belirterek, bir defa da olsa sarı-lacivertli formayı giymek istediğini söyledi.

İşte Baroni'nin o açıklamaları...

 

 

''EVDEN ÇIKAMIYORUM''

"Karantinadayım. Evden çıkamıyorum. Sakalımı da bu yüzden hiç kesemedim. Ülke durdu ama bu sadece Brezilya için geçerli değil. Ben antrenmanlarımı evimde aynı düzende devam ettiriyorum. Ailemle vakit geçiyorum. Film izliyoruz. Evde geçirmeyi de seven bir aileyiz. Birbirimize dikkat ediyoruz. Benim için aile her şeyin temeli. Bu virüsün bize bulaşmaması için elimizden geleni yapıyoruz.

TÜRKİYE'Yİ VE FENERBAHÇE'Yİ ÇOK ÖZLÜYORUM

Çok şey öğrendiğim ve hayatımın kıymetli bir dönem Türkiye'deki dönemim. Biz Türkiye'ye geldiğimizde yeni bir sayfa açılıyordu. Türkler bize çok güzel kucak açtılar. Türkiye'yi çok özledim. Fenerbahçe'de çok mutlu günler geçirdim. Lig şampiyonlukları yaşadım. Mutluluklarım, üzüldüklerimden fazlaydı. Fenerbahçe formasını son kez giyip veda etmek isterdim. Kulübü hala takip ediyorum, maçları izliyorum. Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi çok özlüyorum. Fenerbahçe'ye karşı şükran duyuyorum. Aziz Yıldırım başta olmak üzere birlikte çalıştığım birçok insan benim için çok önemli.

EN İYİ DÖNEMİN VE EN İYİ ANLAŞTIĞIN KİŞİ

Birçok oyuncu benim için özeldi. Emre Belözoğlu'nun bana çok yardımı oldu. Volkan'ı söyleyebilirim. Kuyt, Webo benim için önemliydi. Alex'i bu isimlerden biri olarak sayabilirim. Bu oyunun nasıl oynandığına dair bana yol gösterdiler. Bir kişiyi ayrı bir tarafa yazıyorum onun kalbimde yeri farklı. O kişi de Aykut Kocaman. Rahat etmemi sağladı ve bana güven verdi. Başkanımız da bana çok iyi davrandı. Bana oğlu gibi davrandı. Webo ile çok sık konuşuyoruz. Güzel bir iletişimimiz var. Sow'la da Instagram'dan konuşuyoruz. Aykut Kocaman ile ara ara konuşuyoruz ama çok çok az. Konuşamasak bile onlara sevgim baki..

"FENERBAHÇE FORMASI İLE BİR MAÇ DAHA KADIKÖY'DE OYNAMAK İSTİYORUM"

Şu anda hala futbol oynuyorum ve bırakmayı düşünmüyorum. Ben Fenerbahçe forması ile bir maç daha Kadıköy'de oynamak istiyorum. Veda fırsatım olmadı. Umarım bu rüya gerçek olur. Futbolu bıraktıktan sonra o dönemde geleceği düşünmek istiyorum. Şu anki düşüncem futbola devam etmek. Bir maç bile olsa Fenerbahçe forması giymek istiyorum.

YORUMLAR 4
  • Hüseyin. Uzun 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe. Taraftarı. Baroniyi. Çok seviyor Aykut kocamani. Şampiyon. Olan. O. Kadroyuda. Çok ariyor
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet güzel günlerdi güzel bi kadromuz vardı
    Cevapla
  • Haaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyna sende oyna mahalle takımı olduk zaten sende oyna be canın saolsun hatta 2 yıl kontrat yap
    Cevapla
  • Memiş mandev 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali müjde komili duymadan anlaş
    Cevapla