Miha Zajc ayrılığın eşiğinde

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle transfere kaynak arayışında olan Fenerbahçe'de Miha Zajc her an Kadıköy'den uçabilir. Sarı-Lacivertliler’de genç yıldız İtalyan ekibi Brescia ile anlaşmak üzere. Fener, transferden 3.5 milyon Euro kazanacak.

Miha Zajc ayrılığın eşiğinde
Miha Zajc ayrılığın eşiğinde
GİRİŞ 16.01.2020 10:04 GÜNCELLEME 16.01.2020 10:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde İtalyan ekibi Brescia, Fenerbahçe'ye Zajc için ilgi mektubu göndermişti. Ancak bu sırada genç oyuncunun sakatlığı bulunuyordu.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden dün Zajc'ın ağırlıkta olduğu idman fotoğrafları paylaşıldı. Bu fotolarla Zajc'ın iyi durumda olduğu mesajı verildi.

Sarı-Lacivertliler, genç yıldızı 3.5 milyon Euro'ya elden çıkarmak istiyor. Transfer gerçekleşirse önemli bir kaynak yaratılmış olacak.

YORUMLAR 9
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin avrupada basari icin bir dusuncesi yok yat kalk turkiye de sampiyon kupa almak derdi genc yildizi satmak para icinse ozaman fenerbahce satin daha iyi borclar kapanir %51 de zengin is adamin olur katar is adamlarina satilmasi uygun Turk kulupler batmayi hakederler basari yok bol bol milyon dolarlar savururlar 15 milyar dolar toplam borc var super ligin bu kafayla bitmistir
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    oynamayan adam 3,5 verilir mi? pis kokular geliyor
    Cevapla
  • Ertuğrul47 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa piyasasına göre 3.5 yüksek rakam değil.
    Cevapla
  • agh 4 yıl önce Şikayet Et
    şöyle adamı gönderiyorsunuz ya size başka söz yok cidden
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    4 m euroya al 3,5 m euroya sat bu nasıl transfer komedisi. comolinin acilen gönderilmesi gerekir.öyle genç ve yetenekli oyuncuyu 5 m eurodan aşağı vermezler.bitik fos ramiyi aldıkları gibi fos transferler.bernard mensah kadro dışı kaldı alınmalıdır.fb hiç transfer yapamadı.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    6 milyona aldılar diye yazılmıştı. zarar 500 bin ise yine iyi.
    Cevapla
  • ali can 4 yıl önce Şikayet Et
    uğur yrumun güzel : haha
    Cevapla
  • Uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç yorumunu okudu ve az önce Comollie istifa etti. Büyük ihtimal Zajk 5 M € ya gidecek . Akşama da Mansah ı açıklarlar.
    Cevapla
  • acarr 71 4 yıl önce Şikayet Et
    gitti gitti sakin ol.:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle