Fenerbahçe'den Fatih Terim'e cevap!

Çaykur Rizespor maçı sonrası konuşan Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy, Fatih Terim'in "İkinci yarı ZORLU geçecek" tweetine cevap verdi.

Fenerbahçe'den Fatih Terim'e cevap!
Fenerbahçe'den Fatih Terim'e cevap!
GİRİŞ 29.12.2019 21:51 GÜNCELLEME 29.12.2019 21:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BAKALIM BU HAKEMLER NE OLACAK?"

Çaykur Rizespor maçında hakem hataları olduğunu belirten Özsoy, "Bugün Allah'tan Jailson'un muhteşem golü, birçok hatayı örttü. Olmasaydı başka şeyler konuşuyor olacaktık. Muriqi'ye verilmeyen penaltı, sağa sola oynatmadan, fazlasıyla verilmesi gereken penaltıydı. Gustavo'ya verilmeyen kart kararı hatalıydı, içeride bileğini de gösterdi. Rizespor 25. dakikada 10 kişi kalmalıydı. Sorduğumuz soruların cevabı dönmedi, hakemler ne kritere göre atanıyor, bakalım bugün galip geldik, bu hakem de atanacak mı? Bu atamaların bir izahatı yoksa, hakikaten zor. Tüm kamuoyu ile paylaşsınlar, biz de bilelim" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Sarı-lacivertli takımın durumu değerlendirmesi istenen Semih Özsoy "Fenerbahçe ikinci olduğu sürece hedeften uzaktır. Hedefe kesinlikle ulaşacağız." dedi.

FATİH TERİM'E CEVAP

TFF ve MHK ile Fenerbahçe'nin yaptığı görüşme, Fatih Terim'in attığı tweet ile ilgili görüşü sorulan Semih Özsoy "Görüşme ile ilgili Ali Başkan ve TFF açıklama yaptı. Sorularımız vardı, trafik vardı ve karşı tarafın isteği nedeniyle orada görüştük. Bize atılan tweetler, onlar için zor olacağını gösteriyor. Hazıra alışmışlar, kurulu düzenleri olanlar zorlanacaklar. Biz hak, adalet istiyoruz. Artık herkes eyyamdan bıktı. Türk halkı bunu istemiyor. Ahmet Nur Çebi başkanın dediği gibi adalet istedik, bunu her başkan isteyecektir." yanıtını verdi.

"BU DOĞRUYSA VAHİM BİR DURUM"

Beşiktaş derbisinin ardından MHK'nin hakemlerle görüştüğü yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Semih Özsoy "MHK, hakemleri çağırıp sorguya çektiyse, bunlar doğruysa vahim bir durum. Bilemiyoruz, bilmediğimzi bir şey için yorum yapamayız. Bunların cevabını alırsak, tatmin oluruz belki" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 19
  • selahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    inanmak güzeldir başarmanın yarısıdır ama bu kadarı da farklı adamlar her seferinde şampiyonuz diyorlar ya ayarı verdiler ya da taraftarı kandırıyorlar
    Cevapla
  • Cim bomm 4 yıl önce Şikayet Et
    Gene biz sampiyonuz lan FENERRRRR
    Cevapla
  • BAŞKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzelde kendi ağzınla söylüyorsun.Bu hafta kazandık eğer kazanamasaydık başka şeyler konuşuyor olacaktık diye.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    dogru diyor şampiyon olacaklar. herkesi satin almislar ondan bukadar garanti konusuyorlar. liverpool diyemiyor biz sampiyonuz garanti. ama fener diyor. insallah hak eden kazanir.
    Cevapla
  • esedullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki iki yıldır Galatasaray ın istediği de bu değil miydi. O zaman siz karşı çıkıyordunuz. Demek ki siz adalet falan istemiyorsunuz. Siz sadece size yarayacak kararlar istiyorsunuz.
    Cevapla
  • misafir. 4 yıl önce Şikayet Et
    hade len galatasaray istiyormuş, gecen seneki rize ve diğer maçlarda adalet mi vardı. son 5 senenin sampiyonları 2 galatasaray ve 3 beşiktaş ama hep fenebahçe lehine hata yapılıyor. anlayana.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle