Yanal'ın Gençlerbirliği planı belli!

Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de seferberlik ilan edilmiş durumda... Teknik direktör Ersun Yanal ve tecrübeli oyuncular antrenmanlarda sürekli "Bu maçın her anını 0-0 devam ediyormuş gibi ciddiyet ve açlıkla oynamalıyız" düşüncesini dile getirdi

 Yanal'ın Gençlerbirliği planı belli!
Yanal'ın Gençlerbirliği planı belli!
GİRİŞ 05.12.2019 11:39 GÜNCELLEME 05.12.2019 21:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ligde iki haftadır deplasmanda berabere kalan Fenerbahçe, Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Gençlerbirliği karşısında mutlak galibiyet hedeflediği bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Bu maçı kazanarak havayı olumluya çevirmek isteyen ve taraftarın yeniden tam olarak enerjisini kazanmak isteyen Sarı-Lacivertliler'de önceki maçlarda yaşanan gol kaçırma ve maçı koparma sorunlarının tekrarlanmaması için seferberlik ilan edilmiş durumda.

Ersun Yanal ve tecrübeli oyuncular antrenmanlarda sürekli "Bu maçın her anını 0-0 devam ediyormuş gibi ciddiyet ve açlıkla oynamalıyız" düşüncesini dile getirirken, iyi futbol veya 1 farklı skor avantajının saha içinde kesinlikle rehavet yaratmaması konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

Maçları iyi oynadıkları bölümde koparamadıklarında hem fiziksel olarak hem de sonuç anlamında büyük yıpranma yaşandığını ifade eden teknik heyet oyunculardan kendi işlerini zorlaştırmak yerine, maç içinde her dakikayı dikkatli oynayarak bu durumu sonuca götürmeyi hedefliyor.

Teknik heyet aynı zamanda Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörüyle bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtirken, "Vazgeçmeyen, oyundan düşmeyen bir yapıya büründüler. Bu yüzden 1 farklı, 2 farklı skoru almak bile bizi saha içerisinde çok rahat hissettirmemeli" uyarılarında bulundu.

Süper Lig'de 4 maçtır kaybetmeyen Gençlerbirliği, 14. haftanın açılış maçında cuma günü Fenerbahçe'ye konuk olacak. Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Ali Şansalan yönetecek.

 

 

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 5
  • Reşitt 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun'dan bir halt olmaz! Hemen Lucescu gelmeli.
    Cevapla
  • E.GÜLER 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan insanlık yönünüz güzel bu alemler sana göre değil, hırsız Commmmelli geldi bizlerin kaşıkla topladığını o kazanlarla dağıtıyor avrupa nın elden çıkarmak itediği toplçuların eski vidolarını sana gösterip bire beş veip alıyor hepsi elimizde patladı takımın durumu ortada hocadan bir şey olmaz kupa maçında Muhammed ve ferdi çok güzel onalr oynasın GS.ın çöpe attığı Ö.hurmacıyı yıldız yapmak istoyor o da elimzde patladı ondan topcu olmaz onun yeri 2 lig yada altlar daki takımlar bunları biz görüyoruz sen ve yönetim görmüyor mu?
    Cevapla
  • hüseyin abi 4 yıl önce Şikayet Et
    Orta sahada şok pres ve fener defansının arkasına aşırtma şeklinde atılan her top gol pozisyonu olur...gençlerin dikkatine
    Cevapla
  • Sırrı Abi 4 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun sen.
    Cevapla
  • Ali Abi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkın yenmiş senin, harcanıyorsun. Ancelotti.
    Cevapla