Ersun Yanal Ali Koç'la görüştü! 'Çok acil...'

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, takıma gereken takviyelerin bir an önce yapılması için başkan Ali Koç ile görüştü.

Ersun Yanal Ali Koç'la görüştü! 'Çok acil...'
Ersun Yanal Ali Koç'la görüştü! 'Çok acil...'
GİRİŞ 12.08.2019 11:06 GÜNCELLEME 12.08.2019 17:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'nin henüz hazır olmaması taraftarlar gibi, Ersun Yanal'ı da düşündürüyor.

Cumhuriyet Kupası'nda Sivasspor karşısında alınan 2-1 mağlubiyet sonrası takımdaki eksikler bir kez daha gün yüzüne çıkarken, Yanal da yönetime seslenerek transfer çağrısında bulundu. 57 yaşındaki teknik adam, acil olarak 3 mevkiye takviye yapılmasını istiyor.

BAŞKAN KOÇ VE ÖZSOY'LA GÖRÜŞTÜ

Başkan Ali Koç ve İkinci Başkanı Semih Özsoy ile bir görüşme yapan Kanarya'nın hocasının, "Geçen sezona göre takımdan giden çok oyuncu oldu. Şu ana kadar önemli takviyeler yaptık ama hala eksiklerimiz var. Hasan Ali'nin sakatlığı yüzünden sol beke ihtiyaç var. Bunun yanı sıra bir stoper, bir 6 numara ve hatta bir forvet daha almamız şart. Şampiyonluk için bu transferler hemen yapılmalı" dedi.

GAZİŞEHİR KADROSU ŞEKİLLENİYOR!

Ersun Yanal'ın bu çağrısı sonrası yönetimin de Kjaer, Kolarov, Durmisi, Gustavo için yürüttüğü görüşmelere hız vereceği bildirildi. Teknik Direktör Yanal'ın Süper Lig'in ilk haftasında 19 Ağustos Pazartesi günü Kadıköy'de Gazişehir ile oynanacak karşılaşmaya Altay, Isla, Jailson (Zanka), Sadık, Dirar, Ozan Tufan, Emre Belözoğlu (Mehmet Ekici, Deniz Türüç, Kruse, Rodrigues (Moses), Muriç 11'iyle çıkması bekleniyor. (Star)

 

 

YORUMLAR 12
  • Mustafa İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım gelmiyene kadar zor
    Cevapla
  • cennes 4 yıl önce Şikayet Et
    asil ersun yanal ve ali koc la olmaz
    Cevapla
  • Sadık 4 yıl önce Şikayet Et
    Defans çok kötü her maçta bayağı bir gol yiyoruz
    Cevapla
  • ahirzaman 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen seneye göre kadro iyi ama şampiyon olmak yine zor görülüyor
    Cevapla
  • Serkan avcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü bi durum ülkemiz bu kadar futbola yatırım yapıyor.sonuç yine vahim o kadar stadyumlar yapıldı her biri en az 10 kişi çalıştırabilecek üretim yapabilecek fabrika masrafında ama malesef bu milletin dişinden tırnağından artırıp ödediği vergilerle boş yatırımlar yapıldı.bu gençlerimiz üniversite mezunu gençlerimiz boş geziyor .yazıklar olsun birde şu süper lig takımlarının yabancı oyuncu sayısına bi bakın bizim turizmden elde ettiğimiz bütün dövizleri bu süper lig ekini takımlar aldığı yabancı oyunculara ödüyor yine döviz sıkıntısı var.lütfen benim dediğimi bi inceleyin yazıklar olsun bu memleketi bu hale getirenlere yüz binlerce yazıklar
    Cevapla
  • Kokucan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı kafadayız senle yazık ki ne yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle