İspanyol basını duyurdu! Zajc için sürpriz teklif

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Real Betis, Miha Zajc için Fenerbahçe ile temasa geçerken yönetimin kapıyı 9 milyon Euro'dan açtığı öğrenildi.

İspanyol basını duyurdu! Zajc için sürpriz teklif
İspanyol basını duyurdu! Zajc için sürpriz teklif
GİRİŞ 13.07.2019 15:12 GÜNCELLEME 13.07.2019 15:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İspanyol ekibi Real Betis'in Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Miha Zajc'ı gündemine aldı.

 

 

İspanyol Estadio Deportio'da yer alan habere göre forvete Borja Iglesias, sol beke Alex Moreno'yu transfer etmek isteyen La Liga temsilcisi bu operasyonlara paralel olarak orta sahasını da Fenerbahçeli futbolcu ile güçlendirmek istiyor. 

Zajc için saldırgan bir orta saha oyuncusu yorumu yapılan haberde Real Betis'in Fenerbahçe ile temasa geçerek bonservis için istenen rakamı sorduğu belirtildi.

 

 

FENERBAHÇE 9 MİLYON EURO İSTİYOR

Sarı-lacivertlilerden geçen sezonun devre arasında 3.5 milyon Euro bonservisle Empoli'den transfer ettiği 25 yaşındaki için 9 milyon Euro talep ettiği belirtildi.

Fenerbahçe'de 10 maçta oynayan ve 2 gol atan Zajc'in sarı-lacivertlilerle 2023 sezonunun sonuna kadar mukavelesi bulunuyor.

KAYNAK: ASİST ANALİZ
YORUMLAR 6
  • İsmetpasali 4 yıl önce Şikayet Et
    Real Betis futbolcuyu istemis biride Ali KOC a saldiriyor nasil bir baglanti kurdun da saldiriyorsun bu nasil kafa
    Cevapla
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç, istediğin kadar alengirli işlerle, aynı GÜCE taptığınız kişilerinde yardımlarına rağmen, sen yine Allahın izni ile başarısız olacaksın. İsterse Messiyi kirala, sen ne bu MİLLETE ne de bu KULÜBE zerre faiden dokunmaz. Senin amacın BAŞKA, Allah büyük, seni tepetaklak eder. evvel Allah!
    Cevapla
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Koç ları zerre kadar sevmem zira önce ümmetçi sonra da milliyetçi bir türküm.. Yine ali efendi nin geçmiş yıllarda şampiyonluklara şampiyonlar ligine veya büyük tazminatlar kazanmamıza engel birkaç hamlesi ortada.. Dahası fb üzerinden farklı emeller taşıdığını da düşünüyorum.. Ama bu konuda eleştirmek yersiz zira zajc gelecek vadeden yüksek teknik ve oyun bilgisine sahip bir oyuncu.. Geçen sezon fizik gücü yetersizdi ersun hoca nin kampını yedikten sonra 1 2 vites arttıracağını düşünüyorum..velhasılı onun şuan ki ederi bu seviyelerdir zaten..
    Cevapla
  • xyztyz13 4 yıl önce Şikayet Et
    asıl amacı neymiş söylede bilelim. ne boş konuşuyorsun
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koc bu isleri cok iyi biliyor. Fenerbahce emin ellerde
    Cevapla
  • Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezonda oynarsa seneye daha güzel paralara satılabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle