FIFA menajerinden Eljif Elmas'a transfer tebriği!

FIFA menajeri Leonardo Corsi, Napoli'ye imza atması an meselesi olduğu iddia edilen Eljif Elmas'ı transfer için tebrik etti.

FIFA menajerinden Eljif Elmas'a transfer tebriği!
FIFA menajerinden Eljif Elmas'a transfer tebriği!
GİRİŞ 12.07.2019 14:54 GÜNCELLEME 12.07.2019 14:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eski Galatasaraylı Goran Pandev'in de menajerliğini yürüten Corsi, Tutto Mercato Web adlı internet sitesine verdiği röportajda Sarı Lacivertliler'in yıldız ismiyle ilgili şunları söyledi:

"Eljif, harika bir oyuncu ve geliştirilmesi gereken çok yönü var. Kendisi, 99 jenerasyonundan ve Avrupa'nın en büyük yeteneklerinden biri. Onu pek çok kulübün istediğini biliyordum."

"Bu nedenle Napoli'yi transferi bitirdiği için tebrik ederim. Orta sahada hem nitelik hem de nicelik yönünden kendisini kanıtlamış bir oyuncuyu aldılar. Kasları ve fiziğini geliştirmesi gereken, kaliteli bir oyuncudan söz ediyoruz."

"Gelecekte Avrupa'nın en ilginç oyuncularından birine dönüşecek. Fenerbahçe'de karakterini gösterdi ve derbi maçında gol atmayı da başardı. Eljif, baskıyı hiç hissetmeden oynuyor ki bu çok önemli bir özellik. Milli takımda da gayet iyi bir performans sergiliyor ancak daha iyisini yapabilir."

"Öte yandan Eljif'i başkalarıyla kıyaslamak pek kolay değil. Belki Dejan Stankovic'e benzediğini söyleyebilirim ama onun şutları Eljif'te yok. Marek Hamsik'e de benziyor fakat kendisini onunla da kıyaslayamam. Eljif; Allan ya da Fabian Ruiz değil. Bununla birlikte Piotr Zielinski'nin alternatifi olabilecek bir isim."

YORUMLAR 5
  • Abdülhak 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif futboldan anlıyorsa ben de beyin cerrahıyım.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna mı gitti hayırdır:D
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Onu diyemem bunu ona benzetemem o ona hic benzemiyor.Nasil menajer bu yaa.
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    6 ay sonra kiralık doner geri abartıldığı kadar iyi degil bu adam
    Cevapla
  • haha 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmasada ileride iyi olacak
    Cevapla