Fenerbahçe'nin golcüsü hafta içi geliyor!

Geçen sezonki hayal kırıklığını unutturmak isteyen Fenerbahçe, transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor. Sarı-lacivertlilerin her konuda anlaşmaya vardığı Fejsa'nın geliş tarihi belli olurken golcü konusunda da büyük bir müjde geldi.

Fenerbahçe'nin golcüsü hafta içi geliyor!
Fenerbahçe'nin golcüsü hafta içi geliyor!
GİRİŞ 22.06.2019 14:10 GÜNCELLEME 22.06.2019 15:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de transfer konusunda hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin her konuda anlaşmaya vardığı Ljubomir Fejsa için geri sayım başladı.

 

 

Sırp yıldızın bu hafta içi İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atacağı öğrenildi. İlk yabancı transferini böylece gerçekleştirecek olan sarı-lacivertliler, golcü konusunda da mutlu sona çok yakın.

KRUSE MÜJDESİ

 

 

Teknik direktör Ersun Yanal'ın çok istediği Max Kruse'de Fenerbahçe talipler arasında tek başına kaldı. Avrupa'dan birçok kulübün peşinde olduğu yıldız oyuncu, son olarak Eintracht Frankfurt ile görüşüyordu. Ancak umduğu teklifi yine bulamayan Kruse için en iyi ücreti öneren kulüp olarak Fenerbahçe kaldı.

31 yaşındaki futbolcunun tüm bu gelişmelerin ardından sarı-lacivertlilerle tekrar masaya oturacağı ve bu transferin resmiyete döküleceği öğrenildi.

Kruse'nin yıllık ücreti konusunda konuşulan rakam 3 milyon Euro civarında...

Kruse'nin sözleşme yenilemediği Werder Bremen Kulübü'nün sportif direktörü Frank Baumann da yıldız ismin Almanya'dan ayrılacağını açıkladı.

Baumann, tecrübeli yıldızın Bundesliga'da kalma olasılığının çok zayıf olduğunu kaydederek "Duygularım bana yurt dışına taşınma ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor. Sözleşmesini yenilemedi ve 3 yıl boyunca yeni bir mücadeleye girmek istiyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Cesars 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu yılda hüsran bahçe olmaya aday nerden buluyorsunuz bu futbolcuları anlamıyorum bu işle kim uğraşıyorsa görevden alın ben Cimbomluyum ama Fenerliler kadar üzülüyorum maçlarda zevk kalmadı yıldız oyuncu alın kardeşim dembele farfan obemeyang gibi oyunculardan birini alsan renk gelir sahalara okadar para dikendiniz aldığınız oyuncuya bak yine rezillik bakalım Cimbom hangi hurdayı getirecek Fener’den bir cacık olmucağı belli oldu
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina bu adamin boy boy fotograflari cikti gecen alman medyasinda kumarhanelerde oynarken fenerbahce galiba parayi kumarhanelerden kazanacak kruse ile
    Cevapla
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerol kruse aydınlansın, yıllık 21 milyon Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon avro yıllık 29 trilyon maliyet..bu kulüplerin neresi batık anlamadım..hem 3.5 katrilyon borç var denip vatandaştan para topluyorlar hemde hâlâ milyon milyon avro saçıyorlar bu ne perhiz bune lahana turşusu.. yokmu hesap soracak merci mevki makam
    Cevapla
  • hehe 4 yıl önce Şikayet Et
    sen önce saymayı öğren . trilyon diyor bir de. şuraya toplama testi koymaları lazım aslında yorum yapmadan önce
    Cevapla