Volkan Demirel çıldırdı: Onu otobüsten alır, özür diletirim

Fenerbahçeli'nin kalecisi Volkan Demirel, Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasına giderken arkasından laf attığını iddia ettiği bordo-mavili kafileden bir kişinin özür dilemesini isteyerek, "Gelsin benden ve camiadan özür dilesin, yoksa onu otobüsten alır özür diletirim" dedi.

Volkan Demirel çıldırdı: Onu otobüsten alır, özür diletirim
Volkan Demirel çıldırdı: Onu otobüsten alır, özür diletirim
GİRİŞ 27.04.2019 21:36 GÜNCELLEME 27.04.2019 22:25
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa sert açıklamalarda bulundu.



Demirel, maçın bitimiyle soyunma odasına giderken, Trabzonspor'dan bir kişinin arkasından laf attığını belirterek, "Oynamıyorum, oynamadığım için buraya gelmemi gereksiz görenler olabilir, ben de gereksiz görüyorum. Ancak biz kendi derdimize düşmüşüz, kimse bizimle uğraşamaz. Trabzonspor'un analizcisi mi, tercümanı mı, arkamdan gereksiz laflar söylüyor. Gelsin benden ve camiadan özür dilesin, yoksa onu otobüsünden alır özür diletirim. Herkes haddini bilecek. O doğduğundan beri biz burada yenilmiyoruz. Herkes haddini bilecek" diye konuştu.

ALİ KOÇ'TAN VOLKAN'A UYARI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Asbaşkan Semih Özsoy ve yönetim kurulu üyelerinden Selahattin Baki, soyunma odası girişinde deneyimli kalecinin açıklamalarına yönelik görüşme yaparak, uyarılarda bulundu.

 

 

YORUMLAR 121
  • Nobut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk herşeyin dozunu kaçırıyor. Çenesini tutmazsa başına bir iş gelecek birgün. Çok saldırgan ve şımarık. Bence futboluyla gündeme gelmeli.
    Cevapla
  • Ula 4 yıl önce Şikayet Et
    Geberecek karınca kanatlanırmış derlerrrr.Atalarımızın ne güzel sözleri var be kardeşler.Tam bu olaya uygun dimi.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sahte kabadayı ne ayaktır?
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım kaç mac ceza alacak
    Cevapla
  • Er ka 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne iş hayırdır. Meslekmi değiştirmiş acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle