'Fener Ol' böyle giderse yazın şov var!

Fenerbahçe'nin 4 Nisan'da başlayan Fener Ol projesi yönetimin beklentisini de aşmış durumda.

'Fener Ol' böyle giderse yazın şov var!
'Fener Ol' böyle giderse yazın şov var!
GİRİŞ 12.04.2019 15:16 GÜNCELLEME 12.04.2019 15:44
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin 4 Nisan'da başlayan Fener Ol projesi yönetimin beklentisinden çok daha iyi gidiyor... ilk etapta 25 bin farklı kişiden alınacak 20 TL üzerindeki yardımın prensip olarak UEFA'yı tatmin edeceği konuşuluyordu. Gelen bilgilere göre; ilk 1 haftalık süreçte 25 bin farklı kişi üç katından fazlasına katlanmış durumda. Fener Ol kampanyasına katılımda bulunan farklı kişi sayısı 80 bin kişiyi geçti.

 

 

UEFA'ya aylık bildirimi yapmaya hazırlanan Fenerbahçe yönetimi Fener Ol projesinde katedilen yolu anlatacak. Toplanan paranın miktarını, katılımcı sayısını, taraftarın ilgisini anlatacak. Gelen ilk bilgiler ise proje kapsamında neredeyse her gün UEFA ile yapılan görüşmelerin beklenenden çok daha etkinlik sağladığı yönünde. UEFA yetkilileri Mayıs ayı sonuna kadar kampanya kapsamında katılımcı sayısının 200-250 bin bandına ulaşabileceğine ikna olmuş durumda.

Beklenen para toplanırsa transferde şov var

 

 

Fener Ol kampanyasının bir başka önemli kısmı ise eğer verilen söz tutturulur ve -30 milyon Euro'luk hesap açığı yakalanırsa o zaman yaz transferinde Fenerbahçe herkesi hayretler içinde bırakacak transferler yapabilecek. Çünkü önünde "ne sattığın kadar al", "ne AŞ'nin gelirinin yüzde 60'ını geçmeyecek şekilde" kadro yapılanması problemi kalmayacak. Bu da Fenerbahçe'nin istediği kadar transfer harcaması yapabilmesi anlamına gelecek.

200 milyon TL toplansa bile UEFA'ya yeter

Yönetimin asıl önceliği ise UEFA'yı ikna edebilecek kadar bir rakama ulaşmak. Gelen bilgiler ise kişi sayısı olarak Fenerbahçe, UEFA'nın beklentilerini çoktan aştı. Şimdi hedef rakam olarak 200 milyon TL barajının üzerine çıkmakta. 200 milyon TL barajının üzerine çıkılırsa, UEFA'nın insiyatif kullanarak Fenerbahçe'ye Avrupa Kupaları'ndan men cezası veremeyeceği ise gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

YORUMLAR 32
  • nando 5 yıl önce Şikayet Et
    yazin asil sovu uefa yapacak sizler suanda tadini cikari dilenmenin
    Cevapla
  • nando 5 yıl önce Şikayet Et
    zenginlerden faiziyle borc alinip yardim diye uefayi kandirmalarini uefa ve fifa yetkilileri yemez bunlar yine üc kagit isine girmekte milan bunlari yapamazmiydi milanin nakit bulacagi yerlerde vardir ama onlar bizden iyi biliyor kurallari uefa eninde sonunda fenere ceza verecektir
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben asgari ücretle çalısacağım, milyon dolarlar kazanan adamların maaşları ödensin kattrilyonlar kazanan kluplerin borçları ödensin diye evimin çocuğumun rızkından kesip bunlara yollacağım.. böyle bir anlayış olabilirmi arkadaslar lütfen böylesine kör olmayın. Burayın fener ol, aslan ol, kartal ol vs. Bir ay faturayı ödemediğimde kesilen elektrikten hangisinin haberi olacak? Hangisi dicekki ya ali nin velinin borçları var aramızda para toplayalımda onlara verelim.. velhasıl bunlar bizi kandırıyor uyanık olun..
    Cevapla
  • kale 5 yıl önce Şikayet Et
    aklim almıyor!.. onca ac sefalet ceken insanlar varken pisispisine fifa ya rüşvet tarzı para vermek ve o paraları halk tan toplamak akıl kârı is değil Bu indanlarda sadaka diye para istesen burun kivirir ama fb olunca kesenin ağzını açılıyor Resmen kıyamet alametleri
    Cevapla
  • Atmaca 5 yıl önce Şikayet Et
    20 tl ye iki fidan al dik meyvasını kurt kuş yesin sevaba gir.zengini zengin etme ey müslüman!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle