Fenerbahçe derbi öncesi yaralı!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe derbi öncesi yaralı!
Fenerbahçe derbi öncesi yaralı!
GİRİŞ 07.04.2019 18:05 GÜNCELLEME 07.04.2019 18:29
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Ankaragücü, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

 

Ankaragücü 42. dakikada Boyd'un attığı golle öne geçerken, Fenerbahçe'nin beraberlik golünü 67. dakikada Hasan Ali Kaldırım kaydetti.

Öte yandan Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Ankaragücü'nde ise Canteros 87. dakikada sahada yaşanan gerginliğin ardından yapılan VAR incelemesi sonrası 90+3. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Fenerbahçe'de sarı kart gören Harun Tekin de Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

 

 

Bu sonucun ardından deplasmandaki galibiyet hasreti 11 maça çıkan Fenerbahçe, 32 puanla 13. sırada kaldı. Ankaragücü de aynı puanla 14. basamağa yerleşti.

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe evinde Galatasaray ile kritik bir derbiye çıkacakken, Ankaragücü ise deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak.

MKE Ankaragücü: 1 - Fenerbahçe: 1

Stat: Eryaman

Hakemler: Mete Kalkavan, Bahattin Duran, Mustafa Emre Eyisoy

MKE Ankaragücü: Altay Bayındır, Kitsiou, Pazdan, Kulusic, Pinto, Djedje, Sacko (Dk. 70 İlhan Parlak), Canteros, Sedat Ağçay (Dk. 76 Moke), Boyd (Dk. 90+1 Sadaev), Orgill

Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla (Dk. 46 Ayew), Skrtel, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Dirar, Mehmet Topal, Tolgay Arslan (Dk. 81 Zajc), Mehmet Ekici, Moses (Dk. 57 Valbuena), Soldado

Goller: Dk. 42 Boyd (MKE Ankaragücü), Dk. 67 Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

Kırmızı kartlar: Dk. 90+1 Mehmet Ekici (Fenerbahçe), Dk. 90+1 Canteros (MKE Ankaragücü)

Sarı kartlar: Dk. 5 Serdar Aziz, Dk. 45 Isla, Dk. 90+1 Harun Tekin (Fenerbahçe), Dk. 68 Pinto, Dk. 90+1 Moke, Dk. 90+2 Orgill (MKE Ankaragücü)

YORUMLAR 35
  • sadrertin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman var oldu ki...
    Cevapla
  • Akyuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Mılyon dolarlar veriyor top peşinde koşturanlara ve 81 milyon inşadan 11 kişi bir araya getirilemiyor , milyonlarca genç var, messi si de var ronaldosuda var bu ülkede ama seçkin insanların çocukları olmadıkları için kimse umursamıyor, bir kişiye 10 milyon dolar para veriyorlar milletten para dileniyorlar,sizin topunuzda takımınızda defolun be...zenginlerepara kazandirmayimn millet aptalmisiniz sizler...akilli olun artık
    Cevapla
  • Misafiry 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem e mazbata isteyeceğinize takımınızı ali koçun getirdiği duruma bakın da halinize ağlayın eyyy fb taraftarı.
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener ol kampayasi yapacaginiza yaptigi patlak transferlerle fenerin ocagina incir agaci diken comolli denilen adamdan kurtulma iz gerekmezmi yanlis transferlerinizin parasini milletten cikarmayin o zaman suc attiginiz aziz beyden ne farki iz kalir
    Cevapla
  • Fb'li 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi transfer yapmıyorsunuz, su gibi para harcadıklarınızdan bir tanesi bile tutmadı ya az para vereceksiniz eğer çok para verecekseniz garanti topçu alın bir tane alın, yazık şu takıma çuvalla para harcandı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle