Ali Koç duyurmuştu! Resmen başlıyor

Fenerbahçe yönetimi mali yönden düzlüğe çıkmak için yeni bir kampanya hazırlığında.

Ali Koç duyurmuştu! Resmen başlıyor
Ali Koç duyurmuştu! Resmen başlıyor
GİRİŞ 09.03.2019 10:24 GÜNCELLEME 09.03.2019 12:22
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Ali Koç bir kez daha, “Çok yakın bir zamanda camiamızın geleceği açısından mali sıkıntılarımızı aşmada önemli bir dönüm noktası sayılabilecek bir kampanyayı hayata geçireceğiz” diyerek bağış projesi hakkında taraftarlardan süre istedi.

 

 

Kampanya sloganları olarak Dortmund’dan esinlenilerek “We Are Fenerbahçe” ve Ali Koç’un seçim sürecinde kullandığı “Tam Zamanı Şimdi” ve “Kalpler Bir” gibi vurucu cümleler üzerinde duruluyor.

Burhan Karaçam’ın verdiği bilgilere göre ismi belirlendikten sonra kulübün hesap numaraları verilecek. Taraftardan destek istenecek. Ayrıca cep telefonu üzerinden mesajlarla da yardım talep edilecek. Kampanyanın Mart ayı bitmeden start alması bekleniyor.

ALT SINIR '10 TL'

İddialara göre alt bağış sınırı 10 TL olacak. Yapı Kredi Bankası, kredili özel destekte bulanacak. İlk büyük bağışlar ise Dinçkök Ailesi’nden 5 Milyon TL ve Koç Ailesi’nden de 10 Milyon TL olarak gelecek. (Fotospor)

 

 

YORUMLAR 34
  • Taraftarca 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın her yerinden vizyon akıyor, aman nazar değmesin. Bu arada Bay Fenerbahçe Muhasebe Müdürü Ali KOÇ, ne zaman defolup gideceksin?
    Cevapla
  • ebubekr 5 yıl önce Şikayet Et
    bu takımlar ülke ekonomisine kara delik açmaktan başka bi işe yaramaz. bir futbolcuya giden para için antalya da bir yıllık rusya ya satılan domatesten fazla para saçıyorsunuz bunun hesabını soran mekanizma yok. Bakın benfica takımına futbolcu üretip satan fabrika gibi, bakın brezilya nın önde giden üç takımına avrupaya ve dünyaya futbolcu satar hammadde kendi ülkesinden. Bir de bize bakın Almancı türkleri de getirip değerini düşürüp işlerini bitiriyoruz.
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc diyanet ile konus cuma çıkışı para topla
    Cevapla
  • Yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    Gurban ederim 1 lira bile vermem. Günah nereye harcıyorsunuz paraları takımı batırın bağış deyin. Pahalı futbolcu alacağınıza gençleri sürün sahaya ilk 5e kesim girer.
    Cevapla
  • mkaras05 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir fakire ya da Cuma günü namazdan sonra 5₺ sadaka ver desen burun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle