Yanal'ın istediği üç imza! Yönetime bildirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Soldado, Skrtel ve Valbuena'nın gelecek sezon takımda kalmasını istedi.

Yanal'ın istediği üç imza! Yönetime bildirdi
Yanal'ın istediği üç imza! Yönetime bildirdi
GİRİŞ 07.03.2019 10:16 GÜNCELLEME 07.03.2019 11:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetiminin Ersun Yanal’ın en az bir yıl daha kalmasını istediği Martin Skrtel’e yaptığı teklif ortaya çıktı... 35 yaşındaki stopere şu anda kazandığının 4’te 1’i oranında bir teklif yapıldığı, bu halde bile sezon başında Rangers’tan gelen tekliften iyi olduğu bildirildi. Comolli’nin yaşı nedeniyle Skrtel’in yerine stoper tavsiyesinde bulunduğu aldığı ücreti de çok bulduğunu yönetimle paylaştığı bildirildi. Yanal’ın ise daha önce yaşlı diye gönderilen Bruno Alves’i örnek göstererek ''bunlar yaşsız oyuncular'' dediği öğrenildi. 

 

 

SOLDADO VE VALBUENA’NIN MENAJERLERİ DAVET EDİLDİ

Ali Koç sözleşmesi bitecek her isimle görüşme yapacaklarını açıklamıştı… Comolli’nin hali hazırda kazandığının 4’te 1’ini teklif ettiği Skrtel’in yanı sıra Valbuena ve Soldado’yla da görüşeceği bildirildi. Fransız sportif direktörün iki oyuncunun menajerini de İstanbul’a çağırdığı bildirildi. Hem Valbuena hem de Soldado’ya teklif yapılmasını Yanal’ın istediği bildirildi.

 

 

YANAL’IN; SOLDADO, SKRTEL VE VALBUENA İSTEĞİNİN NEDENİ

Yanal’ın Skrtel’den sonra Valbuena ve Soldado’ya teklif yapılmasının istemesinin nedeni ortaya çıktı… daha önceki dönemde Terraneo döneminde sadece Emre değil Selçuk ve Bekir gibi takımın “hafızası” olan isimlerin gönderildiği için Fenerbahçe’nin bocaladığını iddia eden Yanal, yönetime sunduğu raporda, ''sezon başında Giuliano ve Josef gitmese Volkan’la son dakika anlaşma yapılmasa bu durum gelinmezdi'' dediği bildirildi. Valbuena, Soldado ve Skrtel’in belki takım için can damarı olmadığını ama “takımın hafızası” oldukları yönünde bir dizi açıklama sundu.  (Fotospor)

YORUMLAR 9
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bunlar futbolcu mu arıyor yoksa kendi yaşlarına göre okeye 4. mü arıyor anlamadım...
    Cevapla
  • Enanas 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuları ateşlemek için yapılan açıklama sende biliyorsun ki o futbolcular gidecek.
    Cevapla
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    ceza sahasında pres kısapas indir bindir şut gol varyasyonları yapılmalı.şut çalışması çok önemli havaya vuruyorlar auta gidiyor. yerden isabetli vuruş geri dönse bile tamamlama imkanı olur kesin gol olur.
    Cevapla
  • FB li 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan kardeşim yalan. Yok öyle birşey. Adamlar yüksek maaş alıyorlar ve ayrıca yaşları çok yüksek. Verim alınamaz. Sadece Skrtel ile görüşülecek. Lakin ona da aldığı ücretten daha azı teklif edilecek.
    Cevapla
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    valbuena,soldado,skrtel maç kurtarıcı iyi oynuyor.kesinlikle devam edilmeli. ayrıca moses,jailson,zac maç kurtarıcı çok agresif oynuyorlar kesinlikle devam edilmeli.sadık ve serdar takım için savaşıyorlar çok çalışkan maç kurtarıcı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle