Moses: Bedelini acı ödedik!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Zenit'e 3-1 yenilerek elendiği maçın ardından Victor Moses açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.02.2019 23:37 GÜNCELLEME 22.02.2019 08:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Moses, "Futbol bu, başka bir açıklama bulamıyorum. İlk karşılaşmada çok iyi bir performans sergilemiştik, buraya elimizden gelenin en iyisini yapma düşüncesiyle geldik. Yaptığımız bazı hatalar sonucun böyle olmasına neden oldu. Başımızı öne eğmektense, takım halinde odaklanmamız gerekiyor. Buradan böyle ayrılmamız acı verici. İvme bize dönmüş durumdaydı ama yaptığımız hataların bedelini acı ödedik, başka bir şey diyemiyorum şu anda." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş ile önemli bir maç oynayacağız"

Beşiktaş derbisini hatırlatan Nijeryalı oyuncu, "Bu akşam yaptığımız hataları bir daha yapmamamız gerekiyor. Takım halinde bir araya gelip, bu hatalardan ders çıkarmamız gerekiyor. Beşiktaş ile önemli bir maç oynayacağız, tamamen o karşılaşmaya odaklanmamız gerekiyor. O maçı kazanmak tek düşüncemiz olacak. Rakibimiz kendi evinde oynuyor, zor olacak ama birlikte çalışırsak, yapabileceklerimizi birlikte yaparsak, neden olmasın?" dedi.

 

 

Kendi performansını yorumlaması istenen Moses, "Doğrusunu söylemek gerekirse, takım bir oyuncudan önemlidir. Benim istediğim futbol oynamak. Ligde olabildiğinde yukarı çıkmasını ve bitirebileceğimiz en iyi pozisyonda olmasını istiyorum takımın. Bu karşılaşmayı unutmalı ve Beşiktaş maçına odaklanmalıyız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp o maçı kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • muratb 5 yıl önce Şikayet Et
    2-1 i yakalamışız. tamamen defansif oynasak zaten golü yemezdik. Yanalın hatası bence. Umarım bjk maçında tekrarlamayız ne diyelim. zaten avrupada gidecek gücümüz ve motivasyonumuz yok. belki lige döneriz de küme düşmeyiz. Şer gibi ama belki hayr olur. Allah bilir
    Cevapla
  • barış 5 yıl önce Şikayet Et
    3 Golün sebebi sensin 70 dakikadan sonra kondisyon düşüyor. Kadro sil baştan olmalı yoksa bunların eli ayağı tutmuyor.
    Cevapla
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    valbuena,ekici, jailson, dirar,elmas,zac,moses olmazsa olmaz.bunlar oynamadımı maç ya kaybediliyor yada berabere bitiyor.kalede berke durmalı. bekler bitikti. solbekte abdül oynamalı.sağbekte isla yada dirar oynamalı. jailson tek önlibero oynamalı. slimani,frey,soldado bitik moses gizli golcü olmalı.
    Cevapla
  • aykut kocaman 5 yıl önce Şikayet Et
    peki
    Cevapla
  • Abuzer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gibi Türkiye liglerinde yüzlerce futbolcumuz var.Ne Ayew ne de Moses in zerre kadar katkısı olmadı.bunlara verilen milyonlarca Euro dövizimiz boşa gidiyor.40 yıllık fenerbahçeliyim.ilk defa bu kadar soğudum.
    Cevapla
  • ahmet vahap 5 yıl önce Şikayet Et
    takımda başka takıma trasfer olcak para edecek 1 topcu yok elmas dedilek yetenek yoksunuda dahil bu futbolla fener bjk den 5 yer 90 yıllarda olduğu gibi ersun yanal son maclarını oynuyor ama adamın umrunda değil cuvalla parayı düşünüyor feneri düşündüğü yok nasıl olsa trabzon pusuda bekliyo fener trabzon gelir gider artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle