Fenerbahçe maçını soyunma odasında izlediler!

Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çakır, sarı-lacivertli kulüp yetkililerinin, güvenliği sağlayamayacaklarını belirterek kendisine ve bazı yöneticilere tribünde yer göstermediğini ifade etti.

Fenerbahçe maçını soyunma odasında izlediler!
Fenerbahçe maçını soyunma odasında izlediler!
GİRİŞ 28.01.2019 22:28 GÜNCELLEME 28.01.2019 22:30
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor'un bazı yönetici ve idarecileri, kendilerine tribünde yer gösterilmemesi nedeniyle maçı soyunma odasında televizyondan izledi.

 

 

Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çakır, yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli kulübün yetkililerinin, güvenliği sağlayamayacaklarını belirterek kendilerine müsabakayı tribünden izleyecek yer göstermediğini söyledi.

Ülker Stadı'nda protokol tribününe de alınmayan genel sekreter Burak Çakır, futbol şube sorumlusu Gökhan Çelik, genel kaptan Suat Tekin, kulüp müdürü Selçuk Günaydın ve bazı yetkililerle karşılaşmayı soyunma odasından izlemek zorunda kaldıklarını belirtti.

 

 

Sarı-siyahlı kulübün bazı yönetici ve idarecileri, soyunma odasında sandıkların üzerinde oturarak mücadeleyi televizyondan takip ediyor.

YORUMLAR 17
  • erdal44 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yarı Fener-bahçe yöneticilerini Malatyada gezdirip yedirip içirip misafirperverliğimizi gösterdik gerek tribünde gerek maç sonunda bize yakıştığı gibi ağırladık. Ne demişler herkes kendine yakışanı yapar. kurt kışı atlatır ama yediği ayazı unutmazmış..
    Cevapla
  • Malatyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir anlayış böyle spor anlayışı olmaz resmen yıpratma baskısı nerde yaşıyoruz
    Cevapla
  • Eyüp ALBAYRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bursa spor seyirci cezalısı.Güvenlik kurulu güvenlik nedeniyle Fenerbahçe yede seyirci yasağı getiriyor.
    Cevapla
  • Vurgun 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatya bunu unutmayacak
    Cevapla
  • ali istifaaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    aliii kendine yakışanı yapmışsın yine geçen haftada ışıkları kapattın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle