Fenerbahçe'de Ersun Yanal zirvesi

Fenerbahçe'de yönetim, teknik direktörlük görevine getirmek istediği Ersun Yanal ile sözleşme detaylarını görüştü.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal zirvesi
Fenerbahçe'de Ersun Yanal zirvesi
GİRİŞ 11.12.2018 00:11 GÜNCELLEME 11.12.2018 01:10
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Phillip Cocu'nun görevden ayrılmasının ardından Erwin Koeman'ı geçici olarak takımın başına getiren ancak kötü gidişatı engelleyemeyen Fenerbahçe'de yönetim, teknik direktörlük görevine getirmek istediği Ersun Yanal ile sözleşme detaylarını görüştü.

 

Sarı lacivertli taraftarların ısrarla takımın başında görmek istediği Ersun Yanal'ın İstanbul'da olduğu ve akşam saatlerinde başkan Ali Koç ve yöneticilerle bir yalıda görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ı getirmeyi planlarken, bunun yanı sıra idari menajerlik görevini de Volkan Ballı'ya emanet etmek istiyor.

COMOLLI'YLE DEVAM!

Sportif direktör Damien Comolli'nin görevine devam etmesi konusunda fikir birliğine varılırken, Fransız futbol adamının ara transfer döneminde hem satılması gereken futbolculara kulüp arayacağı, hem de Ersun Yanal'ın istediği futbolcuları Fenerbahçe'ye kazandırmak için çaba göstereceği kaydedildi.

 

Öte yandan Ersun Yanal ile yapılacak anlaşmanın 1.5 yıllık olması bekleniyor.

YORUMLAR 50
  • H.B.V 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç hala neyi bekliyor? artık Ersun yanal işe sözleşme ya imzalasın yada kamuoyunu meşgul etmesin? zaten Ali koçun böyle geç kalmasından Takım küme düşme hattında.
    Cevapla
  • martli 5 yıl önce Şikayet Et
    15 hafta da 3 teknik adam değiştiren bir takım... sezon sonu kac olur acaba?
    Cevapla
  • dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ali baskan ve ersun yanal hocamizla insallah cok buyuk basarilara imza atacaktir fenerbahcemiz
    Cevapla
  • yunus can 29 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener, 2 tane üst üste kaliteli pas yapamıyor, taktik yok , yardımlaşma yok, Risk alıcam diye komple saldırıyor, top kaybında geriye 3 kişi dönüyor. Takım dediğin blok halinde hareket eder , bunları çözerse Ersun başarılı olur.
    Cevapla
  • Ali tosun 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç aile şirketlerinde bile tam yetkili değilken aklı evvel ler tuttu koca feneri teslim etti. Aziz yıldırımi sevmeyin tamam ama hangi sezon böyle bir rezalet gördünüz . Birileri oradan çıkıp aziz başkan kulübü batirdi parasını bitirdi derse bende ona derim ki 620 milyon avro borç açıklayıp aziz başkana demediğini birakmayanlar kasım ayında 1 milyar lira borç açıkladı. Ne arara ali koç o kadar borcu ödedi. Cocuyu neden hala göndermiyor hani 1 yıllık maasiydi. Aziz yıldırım yalanciydi bu ali katmerli yalancı hemde en katmerlisinden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle