Dilmen verdi veriştirdi: Bu adam futbolu bilmiyor!

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçı yorumlarken, Sarı Lacivertli takımın başında bulunan Erwin Koeman için "Bu adam futbolu bilmiyor. Bunun futbolla alakası yok. Ali Koç, hocaya teşekkür etsin, sen zaten yardımcısıydın deyip yollasın" şeklinde konuştu.

Dilmen verdi veriştirdi: Bu adam futbolu bilmiyor!
Dilmen verdi veriştirdi: Bu adam futbolu bilmiyor!
GİRİŞ 26.11.2018 11:03 GÜNCELLEME 26.11.2018 11:03
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçı yorumladı.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde;

"Muhtemelen Trabzonspor 4-0 kazandığı Galatasaray maçı sonrası böylesine rahat rahat şut attıkları, bu kadar pozisyona girdikleri maç oynamamıştır. Trabzonspor 2-0 bitse ile hayıflanmalıydı. Fenerbahçe de 2 ile kurtuldu. Harun bir kere 5 yıldız. 2 gol yedi, 1 penaltı kaçırdı rakip. Yusuf'un 6 falan şutu var sanırım. Sol bek Novak 1 gol, 3 pozisyon. İkisi karşı karşıya. Bugün 4 gol atabilirdi, 1 tane attı."

"Bu adam futbolu bilmiyor"

Teknik direktörleri maç maç değerlendirebiliriz, belli bir formatları vardır, saygı duyabiliriz. Koskoca kulübün teknik direktörünün anlayışı buysa illa eski futbolcu olmana gerek yok. Hiçbir lisansı olan teknik direktör bundan daha fazla kötülük yapamaz. Trabzonspor ile oynuyorsun Yusuf ve Abdülkadir gibi, Novak gibi, Rodallega, Onazi ve sahanın yıldızı Sosa gibi... Pereira ise en çok hücuma çıktığı maçı oynadı sanırım. Ali Koç 2-1'e kanmasın. Hemen hamle yapsın, hocaya teşekkür etsin, sen zaten yardımcısıydın deyip yolla. Bu adam futbolu bilmiyor. Bunun futbolla alakası yok. Çünkü futbolda çılgınlık olabilir, riskler olabilir, yanlış oyuncu tercihleri de olabilir. Ama futbolda rakip takım 2. bölgeyi geçip seni şut manyağı yapmışken Harun şut çalışmalarında yemediği kadar şut yedi bugün. Harun'un kolları bitmiştir. Tesadüfen ilk yarı 0-0 bitti. 15 dakika bir zamanın var. Ne gördün de orta sahaya takviye yapmadın? Golü yedikten sonra geliyorum diyen 2. gol geç geldi ama bir orta saha oyuncusu sokmak istedi. Bir tabela kalktı tek savunmacı oyuncusu çıkardı. O ilk skandal. 

"75. dakikada 26 tane şut var. Nerede var bu?"

Frey çıkıyordu. Ondan önce Slimani'yi çıkar. Bir Mehmet'i çıkarıyorsun diğer Mehmet'i alıyorsun. Orta sahayı Eljif ile Mehmet'e bırakıyorsun. Bir ara halı saha da maç olur ya Trabzonsporlular birbirlerine vermekten gol atamadılar. 2-1 olunca da Trabzonspor maçı bitirmeye gitti. Sonra direkten dönen bir top, bayrak niye kalktı onu da anlamadım. 75. dakikada 26 tane şut var. Nerede var bu?

"Cocu'ymuş Koeman'mış..."

Fenerbahçelilerin gerçekten üzülmesi lazım. Mağlubiyetten dolayı değil. 10 gol atan Kayseri, Fener'e 3 gol attı. Cocu'ymuş Koeman'mış, oyuncuymuş değil. Başkan ve yönetim bu faciadan dönmeli ve görevden almalı, Ali bey getirdi, bir tane daha alır. Yoksa yazık olur gerçekten.

YORUMLAR 36
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Oynamak ile yönetmek arasındaki farkı bilmiyorsun anlaşılan. Hocalık anlamında bilmiyor diyor. Her futbolcu, hoca olamaz.
    Cevapla
  • Hah 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu bi siz cok iyi biliyonuz...o kadar biliyorsan git bir takim calistirda bizde gorelim ne kadar bildiginizi...
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Diyorki ben şampiyonluğa söz vermedim eee takimi da gecelerde oynamıyor ki hadi sabrwdelim eee zaten bu takım ya şampiyon yada en kötü 2 . Oluyor du şimdi ne perhiz ne lahana
    Cevapla
  • ali çelik 5 yıl önce Şikayet Et
    cocu ya birşey demeyen sen cocu dan daha iyi olan adama veryansın ediyorsun çıkar dilinin altındaki baklayı çok bilmiyorsun senide gördük lafla peynir gemisi yürümez seninle senin düşündüklerinle asla.. aykut hoca olsaydı belki,,
    Cevapla
  • DEMEZEMEZEMZEM 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim tavsiyem olacak Fenerbahceye. Durusuyla ve Karakteriyle Türkiyeye uyacak en iyi Hoca Felix Magath. Magath oyuncularini cok calistirmayla taninan , takimi komutan gibi yöneten ve Bayernle 2 sampiyonlugu olan bir Kurt Hoca.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle