Fenerbahçe'den acı veda! Gözyaşlarıyla uğurlandı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koray Şener için Ülker Stadı’nda cenaze töreni düzenledi.

GİRİŞ 04.11.2018 11:51 GÜNCELLEME 04.11.2018 13:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı öncesi kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için Ülker Stadı’nda tören düzenledi.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç , Fenerbahçeli futbolcular, Şener’in ailesi ve çok sayıda taraftarın katıldığı törende Şener’in özgeçmişi okundu. 



Ali Koç: Senin koltuğunu hep boş bırakacağız
 
Törende konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Koraş Şener'in için son görevlerini yerine getirmek için biraraya geldiklerini belirterek, "Koray'ın annesi Gülümser hanım, babası Rıfat bey... Büyük ailemizin her bireyi. En zor günümüzde bir aradayız. Bizlere veda eden Korayımıza son görevimizi yerine getirmek için buradayız. Fenerbahçe aşkını kalbinde taşıyan örnek Fenerbahçeli. Fenerbahçe'ye adanmış kısacık bir ömür. Allah takdiri demekten başka hiçbir tesellimiz yok. Arkadaşların seni çalışkan, öz verili, insanlara değer veren, Atatürk'ü çok seven Fenerbahçe sevdalısı diye anlatıyorlar. En sevdiğin yerde buradayız. Seni milyonların sevgisiyle uğurluyor. Tarif edilemez üzüntüyle Atamızın huzurunda seni anacağız. Sahada mücadele ederken hep kalbimizde olacaksın. Senin koltuğunu hep boş bırakacağız. Kederli ailene, arkadaşlarına, camiamıza başsağlığı diliyorum. Güle güle iyi insan, mekanın cennet olsun." ifadelerini kullandı.



Mehmet Topal gözyaşlarını tutamadı

Törende bir konuşma yapan Fenerbahçe kaptanı Mehmet Topal, "Kelimeler yetersiz. Koray'ın artık bizimle olmamaması, onu unutacağımız anlamına gelmiyor. Bundan sonra Koray'ın annesi annemiz, Koray'ın babası babamız olacak" dedi.



En acı deplasman

Törenin ardından Şener’in cenazesi konvoyla Kocaeli’ne götürüldü. Körfez ilçesinde düzenlenen törenin ardından Koray Şener’in cenazesi defnedilecek. 







 

 

YORUMLAR 17
  • Risale-i Nur 5 yıl önce Şikayet Et
    Risale-i Nur eserleri dünyaya geliş gayemizi hayatın anlamını... Necisin Nereden geliyorsun Nereye gidiyorsun gibi sorulara ikna edici bir şekilde cevaplar veriyor Ölümü ve hayatın gayesini İman ve Kuran ile dünya Âhirette saadeti kazanmaya huzurlu olmaya vesile olduğunu isbat ediyor..
    Cevapla
  • Genc fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun kardeşim Kalbimiz seninle
    Cevapla
  • Ahiret VAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Her insan ölecek yaştadır. Ecel gizlidir. Genç ihtiyar farketmiyor. Dünya misafirhanesinden bir gün hepimiz çıkacağız... Rabbim ÂHİRETE GİDECEĞİMİZİ HER AN HATIRLAMAYI NASİB ETSİN...
    Cevapla
  • Wanli 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmeti ile muamele buyursun.nasıl yaşarsanız öyle öldürülürsünüz nasıl ölürseniz öylece de diriltilirsiniz..
    Cevapla
  • Netice 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem dünyada hayat var; elbette insanlardan hayatın sırrını anlayanlar ve hayatını sû'-i istimal etmeyenler dâr-ı bekada ve Cennet-i Bâkiyede hayat-ı bâkiyeye mazhar olacaklardır, âmennâ... Sözler - 108
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu güzel ifadeler Kuran tefsiri Risale-i Nurda geçiyor
    Cevapla
  • Sözler 108 de ne 5 yıl önce Şikayet Et
    Sözler 108 de ne olaki.Hadismi, ayetmi.Anlayamadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle