F.Bahçe'ye piyango! "En az 8 milyon euro"

Şahsi oyunu nedeniyle geçen sezon Aykut Kocaman tarafından kızağa çekilen Mathieu Valbuena, Phillip Cocu'nun da sinirlerini bozmaya başladı.

F.Bahçe'ye piyango! "En az 8 milyon euro"
F.Bahçe'ye piyango! "En az 8 milyon euro"
GİRİŞ 04.08.2018 11:34 GÜNCELLEME 04.08.2018 11:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hollandalı teknik adam, top kayıpları nedeniyle Fransız yıldızı ciddi bir dille uyardı.

Damien Comolli ile bu konuyu konuşan Cocu, çok iyi bir teklif gelmesi durumunda Valbuena'nın satışına onay verebileceğini bildirdi. 28 Eylül'de 34'üne basacak olan futbolcunun talibi çok ancak yaşı nedeniyle teklif edilen rakamlar tatmin edici değil.

ÖNCE TEKLİFİ GETİR, SONRASINA BAKARIZ

Oyuncunun aldığı yüksek ücret de kendisine talip olan kulüplerin şevkini kırıyor. Suudi Arabistan'dan ise Valbuena'ya ciddi teklifler var.

Negredo ve Gomis'i satmak için Beşiktaş ile Galatasaray'ın kapısını çalan menajerin, Comolli ile de temasa geçip Valbuena için aracı olabileceğini söylediği öğrenildi.

Söz konusu menajerin, "Siz yeter ki isteyin, Valbuena'ya en az 8 milyon euro'ya satarım. Daha fazlasını bile getirebilirim" dediği belirtildi. Comolli'nin menajere yanıtı, "Teklifleri getir bakarız" şeklinde oldu.

YORUMLAR 3
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan bir Dünya Kupasi düzenlemek istiyor Katar gibi.Simdiden onun altyapi calismalarina basladi. Iyi oyuncular ve güzel stadlar yapip, belki 2030 a veya 2034 e aday olmak, belki Misirla beraber. Bence 15 milyon desen de verirler Valbuena icin.
    Cevapla
  • mmet 5 yıl önce Şikayet Et
    satın kardeşim yeter ülkeden döviz çıkarıp zarara soktuğunuz 80 milyon nüfus 8 milyonluk hırvatlar ın 10 da biri kadar oyuncu yetiştiremiyorsunuz bu ne rezalet. Hırvat milli takımına bakın hepsi dev kuluplerde oynuyor. Reis her metropole cincik gibi stad yaptı koydu ama hala futbol yerine ağız dalaşı taraftar gerilimi üzerine devam.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan bir cacik olmaz yenilen her golde bu adamin parmagi var kesinlikle satilmali
    Cevapla