Beşiktaşlı büyükelçi gitti F.Bahçeli geldi!

İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Dominick Chilcott, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde Sarı-Lacivertli takımı tuttuğunu açıkladı. Hatırlanacağı üzere İngilizler'in bir önceki büyükelçisi Richard Moore, Beşiktaşlılığıyla biliyordu

Beşiktaşlı büyükelçi gitti F.Bahçeli geldi!
Beşiktaşlı büyükelçi gitti F.Bahçeli geldi!
GİRİŞ 19.07.2018 17:49 GÜNCELLEME 19.07.2018 17:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü, Sarı-Lacivertli camiada coşkuyla kutlanırken bir de sürpriz vardı. İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Dominick Chilcott, Fenerbahçeli olduğunu açıkladı. Chilcott, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine forma hediye ettiği fotoğrafı paylaşıp "Hangi takımı tuttuğumu açıklamam için bundan daha güzel bir gün olamazdı herhalde. 19.07! Benim takımım Fenerbahçe! Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun! Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Ali Koç ile tanışmaktan onur duydum. Beni Fenerbahce ailesine kabul ettikleri için teşekkür ederim. Yeni formamı giymeyi ve maçları izlemeyi heyecanla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

OĞLU DA FENERBAHÇELİ

 

 

Chilcott ayrıca, oğlunun da Fenerbahçe formalı resimlerini paylaşıp "Futbolu oldukça yakından takip eden ve Dünya Şampiyonası sırasında Sky Sports’da görev yapan oğlum da Fenerbahçe’yi tutuyor. Geçen sene oğlumla Fenerbahçe’nin bir maçına gidip ona bu formayı almıştık" yazdı.

YORUMLAR 5
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    FB dururken Manchester,Chalse yada Liverpool u mu tutacak
    Cevapla
  • Vatan Sever 5 yıl önce Şikayet Et
    O değil de bu büyükelçi ne zaman değişti Ali Koç hangi arada gidip ziyaret etti pes. Yerli ve milli dedikçe bunlar hala 8. sınıf birokratlara yalakalik yapiyorlar. Arkadaş geçti o devir.
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi insanlar ,bizleri coooook severler ...
    Cevapla
  • Osmanli 5 yıl önce Şikayet Et
    Osmanli inparatorlugu 350 sene fransayla muttefikti.
    Cevapla
  • Ziya 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar fransizlar ve ingilizler bizim en büyük düsmanimiz
    Cevapla