Ali Koç'tan Aykut Kocaman'ı yıkan telefon!

Fenerbahçe, Phillip Cocu ile prensipte anlaşmaya varınca Aykut Kocaman'a da veda vakti geldi. Ali Koç'un telefonla Aykut Kocaman'ı arayarak yola devam etmeyeceklerini bildirdiği öğrenildi.

Ali Koç'tan Aykut Kocaman'ı yıkan telefon!
Ali Koç'tan Aykut Kocaman'ı yıkan telefon!
GİRİŞ 18.06.2018 13:36 GÜNCELLEME 18.06.2018 13:54
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanırken Aykut Kocaman'a da veda etmeye hazırlanıyor. Ligin son maçı sonrasında, "2-3 gün içerisinde kararımı verip yeni yönetimin önünü açacağım" demesine rağmen Kocaman'dan bugüne kadar bir hamle gelmemişti.

Başkan Ali Koç ve sportif direktör Damien Comolli de Aykut Kocaman ile yaptıkları görüşmelerde düşüncelerini almış ve ardından da bekleyişe geçilmişti. Geride kalan süreçte Sarı-Lacivertliler Phillip Cocu ile prensipte anlaşmaya varınca Aykut Kocaman'a da veda vakti geldi.

 

 

Bunun için de başkan Ali Koç'un telefonla Aykut Kocaman'ı arayarak yola devam etmeyeceklerini bildirdiği öğrenildi. Hafta içerisinde başkan Koç ile Damien Comolli, Kocaman ile İstanbul'da bir araya gelerek kendisine teşekkür edecekleri belirtildi. (Habertürk)

YORUMLAR 62
  • Misafir2 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut hocanın yeri konyaspor Fenerin tasası hiç bitmez.. büyük takımın sorunlarıda büyük olur.. Yıkılacak bir şey yok gik Anadolu takımıyla kupa uefa hatta şampiyonluk için mucadele et .
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne kupa mı aldıda tazminat alacak.başarısızlık.tazminat istememeli.çünkü ocakta gönderilmeliydi.seçim olacağı belliydi. ali koçun başkan seçileceği belliydi.takımın antrenöründen oyuncularına kadar değişeceği belliydi. kendi istifa etti geri geldi bilmemneler uyduruk şeyler. madem istifa ettin geri neden geliyorsun. ersun yanal hocam çalıştırırdı.kesin şampiyon yapardı.kupayıda alırdı.
    Cevapla
  • Ercan EKER 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam tazminatını almadan sözleşmeni fesh etme lütfen
    Cevapla
  • salim 5 yıl önce Şikayet Et
    Gitmeyeydi iyiydi (gs li)
    Cevapla
  • rido 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette ne zaman Hollanda futbolu başarı getirdi Allah aşkına bir bilen var mı Seneyede cimbom şampiyon bir kenara yazın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle