Kocaman Koç'un ardından Comolli'yle görüştü

Aykut Kocaman sezon içerisinde aldığı notlar dahilinde oluşturduğu rapor kapsamında, Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Damien Comolli'ye bir sunum gerçekleştirdi.

Kocaman Koç'un ardından Comolli'yle görüştü
Kocaman Koç'un ardından Comolli'yle görüştü
GİRİŞ 08.06.2018 12:16 GÜNCELLEME 08.06.2018 13:54
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bu sabah saat 10:00'da Samandıra'ya giden Fransız isim, Fenerbahçe teknik ekibiyle bir araya gelirken buradaki işleyişle ilgili bilgi aldı. Comolli burada teknik heyet ve teknolojik altyapıyla ilgili bilgi aldı ve görüşme 12:30 gibi sona erdi.

KOCAMAN SUNUM YAPTI

Görüşmede Aykut Kocaman'ın sezon içerisinde aldığı notlar dahilinde oluşturduğu rapor kapsamında, Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Damien Comolli'ye bir sunum gerçekleştirdiği öğrenildi..

YORUMLAR 18
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    hocam bırak artık şu feneri senin kıymetini bilmeyen bir takımda daha fazla kalarak degerini düşürme senin gerçek yerin her zaman baştacı olduğun KONYA dır.tüm konya seni bekliyo
    Cevapla
  • Urfalu 5 yıl önce Şikayet Et
    Abi nolur kalayım takımda nolur aykut anadolu takımı tek.direktörüdür
    Cevapla
  • rizeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocam inşallah kalirsin.
    Cevapla
  • slm.aleykm..... 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut lütfen istifa edermisin
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Ali Koç Aykut Kocaman'a şans tanımalı 1 yılda kendi yönetiminde denemeli çünkü eline daha iyi imkanlar verecektir Aykut Kocaman başarılı olursa uzun bir süre o hızda devam eder sonuçta kendisi orjinal Fenerbahçeli takım için elinden geleni yapacaktır. Aykut Kocaman'ında kendini geliştirmesi gerekiyor bence bazen tek hatası oyuncular ile olan diyaloğu bazı yıldız oyuncular ile sorun yaşayabiliyor ayarını iyi verirse sıkıntı olmaz başarılı olur.
    Cevapla
  • bunu da yaptınız 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Fener'de 3 yıl çalıştı 2 kere Galatasaray'ı şampiyon etti. Vardar'a 2 Akhisar'a 3 maç arka arkaya yenilen bir teknik adam FENER'de U 15 takımını çalıştırmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle