Fenerbahçe'den TFF'ye flaş çağrı!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 32., 33. ve 34. hafta maçlarının aynı saatte oynanması için TFF'ye başvuruda bulundu.

Fenerbahçe'den TFF'ye flaş çağrı!
Fenerbahçe'den TFF'ye flaş çağrı!
GİRİŞ 30.04.2018 20:08 GÜNCELLEME 01.05.2018 10:36
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'na Spor Toto Süper Lig'de oynanacak son 3 maçın aynı saatlerde başlaması için başvuruda bulundu.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verildi;

 

 

"Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 32. hafta maçlarının oynanacağı gün ve saatleriyle ilgili yapmış oldukları düzenlemeye istinaden, "eşitlik" ilkesine dikkat çekmek adına aşağıda yer alan yazıyı Türkiye Futbol Federasyonu'na iletmiştir. Kamuoyunun dikkatine sunarız."

Malumunuz olduğu üzere Spor Toto Süper Lig 2017/2018 İlhan Cavcav Sezonu'nun bitimine 3 haftadan kısa bir süre kalmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanarak ilan edilen 32'nci hafta müsabakaları takvimi uyarınca ligin ilk dört sırasında yer alan takımların bir kısmının müsabakalarını farklı gün veya saatlerde oynayacağı hususu görülmüştür. 

Eşit şartlarda yarışma ilkesi gözetilmek suretiyle puanları birbirine çok yakın olarak ligin ilk dört sırasında yer alan ve şampiyonluk yarışında bulunan Galatasaray, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının müsabakalarını aynı gün ve saatte oynamak üzere 32'nci hafta programında değişiklik yapılmasını; 33 ve 34'üncü hafta müsabakaları yönünden ise anılan takımların müsabakalarının aynı gün ve saatte oynanacak şekilde planlama yapılarak müsabaka takviminin buna uygun şekilde düzenlenmesini talep ve rica ederiz."

YORUMLAR 24
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs kupa maçını akhisar resmen verdi... Akhisar BJK -FB - TS -Başakşehire karşı oynadığı futbolu oynasın. Ayak oyunlarını Adnan Polat devrinden beri GS liler iyi beceriyorlar... kaç sezondur devre arası başkan değişiyor hoca değişiyor takım şampiyon oluyor.. Kısa mesafe koşucucu gibiler.. Okan Buruk adam gibi adamsa takımı 4*4 lük oynatır.. Ama benim iddiam o ki Okan Hocası Fatih Terimi kırmaz... Akhisar maçı 3-0 verecek..
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    geç kalınmış bir karar son 6 hafta da maçlar aynı anda oyanamalıydı...
    Cevapla
  • Karakartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne hikmetse dört takım içinde bu hafta en son maç Galatasaray'ın. Dikkat etmek gerek.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten size göre ayarlanıyor daha Ne istiyorsunuz :)
    Cevapla
  • Rizeli1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Fb nin bu isteğinde ne gibi absürt bir durum varki yapılan bazı yorumlarda sanki FB kendine bu durumdan avantaj sağlıyormuş gibi yorumlar yapılıyorki FB ninbu isteği olması gereken yani maçların aynı gün ve saatte oynanmasıdır sırf fanatiklik olsun diye saçmalamanında manası yok doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi artık öğrenmeli ve hazmetmeliyiz herkeze futbolun sadece sahada konuşulduğu centinmence keyifli günler dilerim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle