Aziz Yıldırım seçilirse Volkan Demirel...

Fenerbahçe'de 500. maçını geride bırakan Volkan Demirel, yeni sözleşme bekliyor. Aziz Yıldırım kulübün başında kalması halinde Volkan Demirel'le 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

Aziz Yıldırım seçilirse Volkan Demirel...
Aziz Yıldırım seçilirse Volkan Demirel...
GİRİŞ 06.04.2018 10:02 GÜNCELLEME 06.04.2018 10:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

36 yaşındaki file bekçisi, tekliflere rağmen en az 40 yaşına kadar kulübüne hizmet etmek istiyor.

Son teklifin ABD'den geldiği Volkan'ı geçmişte ne takımlar istedi de gitmedi. 2008'de M.City'nin teklifine 'hayır' diyen Volkan, 2010'da Monaco'yu reddetti.

3 Temmuz süreci sonrasında Lugano, Andre Santos ve Niang gibi isimler takımdan ayrılırken, Volkan'ı da Aston Villa, Swansea, Hamburg, Atletico Madrid gibi takımlar istedi ancak hiçbirisiyle görüşmedi.

2013'te bir Arap takımının 3 yıllığına 20 milyon euro'luk teklifini de görmezden gelen tecrübeli file bekçisi, 2015'te Milan'a, 2016'da ise Qarabagh'a "hayır" dedi.

YORUMLAR 4
  • Osmancık 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal kaptan bravo
    Cevapla
  • ali osman 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke gitseydin de adamlık öğrenseydin sen ve senin gibiler yüzünden ülke futbolu ne hallerde avrupa da bunları yap bakalım seni barındırıyorlar mı
    Cevapla
  • maestro 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylıyım. Volkan vefalı yürekli bir Fenerbahçeli.. Bana fenerbahçe'yi sevdiren yigit... Volkan Demirel, rabbim sana başarılı uzun ömürler dilerim.
    Cevapla
  • samet 6 yıl önce Şikayet Et
    volkan seni hiç sevmiyorum ama tek takdir ettiğim tarafın fenerbahceye sadıksın
    Cevapla