Tartışma yaratan pozisyon! F.Bahçeliler isyan etti

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında Kucka'nın Alper Potuk'a yaptığı faul sonrası sarı lacivertli futbolcular hakem Ali Palabıyık'a tepki gösterdi.

Tartışma yaratan pozisyon! F.Bahçeliler isyan etti
Tartışma yaratan pozisyon! F.Bahçeliler isyan etti
GİRİŞ 28.01.2018 19:57 GÜNCELLEME 29.01.2018 07:13
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Süper Lig 19. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin ilk yarısında Alper Potuk ile Kucka arasındaki top kapma savaşı sonrasında Kucka'nın rakibine yaptığı hareketin ardından Fenerbahçe faul kazandı. 

Fenerbahçeli futbolcular ise Kucka'nın Alper'in ayağına bastığı pozisyonda Kucka'nın kart görmesi gerektiğini savunurken, Alper ayağına aldığı darbeden dolayı kısa bir süre sakatlık geçirdi.

 

 

YORUMLAR 33
  • ŞANLI HİLAL 6 yıl önce Şikayet Et
    bu Fener düşmanlığı varken, alperin ayağı kırılsa bile kırmızı kart vermezdi. daha doğrusu tff den aldığı talimatlara göre veremezdi.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ali palabiyik fenerin kaç maçına verildi bu sene. Fırat aydınus ile birlikte ikisi en az 10 fener maçı yönetti. Asıl sorgulanması gereken budur.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan çocuğun futbol hayatını bitirecekmiş nerdeyse buna direk kırmızı çıkarması lazımmış harbiden..yanlış anlamayın sakın ben futbol meraklısı biri değilim sadece yapılan hareketten dolayı yorum yazdım..
    Cevapla
  • Qlare 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilader hep size mi yardımcı olacak hakemler
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    yapan Konyalı değilki niye göstersin. eyyama devam TFF. Konya’ya yapılınca devam Konyalı yapınca net kırmızı oluverir. bizde cambaza bakmaya devam ederiz.
    Cevapla
  • osman42kny 6 yıl önce Şikayet Et
    trabzon sezon başından beri ayak kırmaya alışık be bu konuda sabıkalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle