Kongrede gerginlik! Ali Koç ateş püskürdü!

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda Şekip Mosturoğlu'nun Ali Koç'u hedef alan sözlerine Ali Koç çok sert cevaplar verdi. Ortam gerildi.

Kongrede gerginlik! Ali Koç ateş püskürdü!
Kongrede gerginlik! Ali Koç ateş püskürdü!
GİRİŞ 27.01.2018 14:03 GÜNCELLEME 27.01.2018 14:29
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ali Koç'un kürsüde söyledikleri akabinden kürsüye çıkan Şekip Mosturoğlu salonda buz etkisi oluşturan sözler kullandı. Mosturoğlu'nun sözlerinin akabinde tekrar kürsüye çıkan Ali Koç ise Mosturoğlu'na sert yanıtlar verdi.

Şekip Mosturoğlu'nun “Ali (Koç) bey, rica ediyorum; sponsorlu hesaplar, paralı twitter hesapları bunları kapattırın. Bunları sizin adınıza kim yapıyorsa size iyilik yapmıyor. Anamıza avradımıza küfrediyorlar… Ayrıca aynı noktadayım dediniz. Habertürk'te programa katıldığınızda 'Gözümün üstünde kaşım var, şahsi sevdam aileme zarar verecek' derken ne düşünüyordunuz? Şahsi davam benim aileme zarar verdi Ali Bey, ama ben hala devam ettim, düşmedim. Hep buradaydım.” sözüne cevap veren Ali Koç, keskin bir ifadeyle şöyle konuştu:

 

 

"SİZ BU FAKE İŞLERİNİ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ"

Sayın Şekip Mosturoğlu, sen beni çok iyi tanırsın. Benim içim dışım bir. Söylenecek şeyleri üçüncü şahıslara söyletmem. Bana 'Hesapları kapatın' diyorsunuz. Şu odadaki bütün insanların içinde, söylediğini en iyi bilen sensin. Sakın ha bir daha beni fake hesaplarla itham etmeyin. Çünkü siz (Şekip Mosturoğlu) bu işleri benden çok daha iyi biliyorsunuz

"YA ÇİFT KİŞİLİĞİNİZ VAR..."

Gözlerinizin içine bakarak söylüyorum Şekip Bey. Kulüpte yoğun bir şekilde yeni üye kazandırma konusunda bir çalışma yok diyorsanız ya çift kişiliğiniz var ya da başka bir şey. Kulübe üye kazandırma konularını basının önünde söylemekten utanıyorum. Üye yapmak için 5 yılı geçmiş kongre üyelerimizin aile fertlerine odaklanıyorsunuz. Yok diyorsanız sizin haberiniz yok demeyeceğim çünkü bu konuda en çok çalışanlardan biri sizsiniz Şekip Bey.

Ben personelim oyunu satar demiyorum. Ama personel bu kadar seçim ortamına sokulursa asıl burada sapla samanı karıştırıyoruz. Ne gerek var bunlara, ailenin 2 bin liraya üye yapılmasına. Personellerimizi kulübün seçim yarışının dışında tutmamız lazım. İşini yapan personeller bu kulübe hizmet etmeye devam eder. Onları taraf seçmeye zorlamamalıyız.

"AYIP YAHU AYIP!"

Gözümüzün üstünde kaşımız varken, aslında 'O zaman kaçtın, şimdi niye döndün' demek istiyordun. Ben kaçmadım. Sen değil misin ailene, çocuğuna nasıl sahip çıktığımı anlatan? 3 Temmuz'dan sonra kaçtığımı ima etmeniz... Ayıp ya. Sakın ha sakın benim 3 Temmuz'dan sonra kaçtığımı ima etmeyin. Asıl vefasızlık budur. Ayrıldıktan sonra da elimden geleni yapmaya çalıştım. Sonra şartlar değişti, aday oldum.

YORUMLAR 18
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Koç tayfasında olumluluk olmadığı,dedelerinin menfaat için o günlerde satış yapabilip bu günlerde uçak motoru haline gelebilecek gümüş motoru,ülke çıkarı için değil kendi çıkarı ve yabancı fordun çıkarı için gümüş motoru batsın diye bedava fiata satıp,gümüş motor battıktan sonra millete katkat pahalı fiyatla motor satarak millete ve ülkeye zarar verdi. Gezi terörü destekçisinden vatana fayda gelmediği fenerbahçeye de zarar geleceği apaçık ortadadır.Hastalıklı taraftar görünümlülerin ve fb düşmanlarının yorumları ancak kendileriniyakar.Hizmet edenin yıllarca başta olması en iyidir,aynı ak parti gibi hizmet ettiği müddetçe başta kalmalı.
    Cevapla
  • jumanji 6 yıl önce Şikayet Et
    Saadettin Saran başkan olsun.
    Cevapla
  • Vangolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz bey gerçekten yeter sende bizde bir fb olarak yorulduk bak tukenmisligin bir kanıtı sana bir orta saha transferi bile yapmak senin için zor ve senle iddiaya girerimki şampiyon olamayız sen yine futbolculari ve Aykut hocayı suclayacaksın mali disiplin yanlız fb demi geçerli GS bjk ts yapıyor ama
    Cevapla
  • Isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu kulüp azizin babasınin malımı yeter her şey tatlı yerinde bırakılır nebu 20 sene oldu bırak git insanda biraz utanma olur bıktık artık sende ali koç gelsin her zaman deyisiklik iyidir
    Cevapla
  • Kanuni 6 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç FB'nin başına geçtiği gün FB bitmiş demektir. Bekleyinde buna şagit olun. FB'liyim diyipte Ali Koç'u destekleyen FB'li olamaz.. Görün az görün sadece yazılana göre muamele yapmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle