Aykut Kocaman'dan flaş karar! Bu akşam...

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Eljif Elmas, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından bu akşam Türkiye Kupası'nda oynanacak İstanbulspor maçı kadrosuna alındı.

Aykut Kocaman'dan flaş karar! Bu akşam...
Aykut Kocaman'dan flaş karar! Bu akşam...
GİRİŞ 16.01.2018 14:32 GÜNCELLEME 16.01.2018 17:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Devre arası kampına götürmeyerek Robin van Persie ile yolları ayırmayı planlayan sarı-lacivertliler, Hollandalı oyuncunun yerine federasyona Eljif Elmas'ın ismini bildirdi.

Robin van Persie'nin Feyenoord'a gidecek olmasının ardından, TFF'de lisansı iptal edilirken, Eljif Elmas bu akşamki İstanbulspoor kadrosuna alındı. Aykut Kocaman, 18'inci yaşını dolduran ve ligin devre arasını bekleyen Eljif Elmas'ı kupada oynanacak İstanbulspor-Fenerbahçe maçının kadrosuna aldı.

YORUMLAR 4
  • rcevahir 6 yıl önce Şikayet Et
    flaş flaş flaş trabzonspor ; bir-iki yıldır 19 ve 20 yaşındaki kendi alt yapısından bebeleri hem ligde hem kupada hemde ilk 11 de oynatıyor...
    Cevapla
  • Fener 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu trabzonlular heryere maydanoz... fenerin haberinde ne işiniz var da yorum yazıyorsunuz..gidin trabzonun haberlerine yorum yazın...illa kılçık atacaksınız
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon da fener gibi aldıkları elinde patladığı için mecburen oynatıyor. Aykut da ilk dönem şu altyapıdakini oynatmadı mı?
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar....
    Cevapla