Kocaman sildi: 2. yarıda bizimle olmayacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, verdiği özel röportajda Ozan Tufan'ı sildiğini açıkladı.

Kocaman sildi: 2. yarıda bizimle olmayacak
Kocaman sildi: 2. yarıda bizimle olmayacak
GİRİŞ 11.01.2018 22:02 GÜNCELLEME 11.01.2018 22:08
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Tivibu Spor'a özel bir röportaj verdi ve kadro dışı kalan Ozan Tufan'ı 2. yarıda takımda düşünmediğini söyledi.

"OZAN TUFAN PLANLAMAMDA YOK"

"Aslında hem Ozan Tufan, hem benim, hem de kulüp için, tüm bunlara ek olarak oyuncunun da geleceği için Ozan hakkında bir karar aldık. Büyük konuşmayı seven birisi değilim, hayatta her şey olur ama sezonun ikinci yarısında Ozan Tufan, benim kafamda ve planlamamda, ki bu doğru ya da yanlış olabilir ve gidip bir yere bunun yanlış olduğunu gösterir ama yok. İşi uzatmaktansa onun için de bir karar almış olduk. Bundan bir sürü anlam üretip bir şeyler çıkarmaya çalışmanın anlamı yok. Kafamda başka bir oyun var ve bu oyunda ona yer yok. Ozan'ın da geleceğini şekillendirmesi ve karar vermesi için yardımcı olmaya çalıştık. Öbür türlü daha çok uzayacak."

YORUMLAR 16
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Ozan en iyi oynadığı dönemde onu takımdan kesip Mehmet Topal'ı oynatmaya başladı. Oysa aynı hoca Mehmet Topal'ı, Ozan oynarken oynatmıyordu. Hatta tribünler Mehmet Topal'ın her ayağına top geldiğinde ıslıklıyorlardı. Ne olduysa artık Aykut'un kulağına ne fısıldadıysa devir değişti. Mehmet Topal oldu kahraman, Ozan oldu beceriksiz. Ozan, iyi bir hocanın elinde yıldız olur ama Aykut gibi sıradan bir adamın değil... Aykut'un klasik oyuncuları kafaya takma sendromlardan bir tanesi. Alex gibi bir adamı yiyen bir adamdan ne beklenirdi? Ozanı kazanacak hali yok ya!
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Duyduğuma göre Ozan Tufan Aykut kocamana beni neden oynatmıyorsun diye hesap sormuş aralarında tatsızlık çıkmış o yüzden bunların hepsi daha çok Genç birine bu kadar para verirlerse tabiki şımarır.
    Cevapla
  • muhammet 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru türk futbolu zaten ben sildim ben yaptım oldu mantığıyla giderse daha cçok yerlerde süründü daha cook ddunya kupasi avrupa şampiyonası bekleriz gençleri futbola silerek asla kazandiramayizbakin yıllardır hiçbir genç oyuncu a takım seviyesine yükselmişti bakın arsenal bakın ajaxafabrika gibi yinede avrupa dan kupalarda koymuyorlar biz değirmen misali övünüyoruz türk futbolu tüketici konumunda
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu. 3 senedir bu adamın topçu olmadığını söyledim durdum. Aykut efendi yeni anladı.Bakalım kaç takım bu top toplayıcıya para verecek.
    Cevapla
  • muhammet 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru zaten türk futbolu böyle ben sildim ben yaptım oldu mantığıyla daha çok yerlerde süründü gençleri böyle silerekmi kazanıp futbolu ilerletecegiz
    Cevapla
  • zalım 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun hocam oynamayan gitsin alırkende ona göre sözleşme yapın paranızla rezil olmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle