Mehmet Ekici hırsının kurbanı oldu

Temmuz ayından beri üçüncü kez sakatlanan Mehmet Ekici'nin bu kötü durumu yaşamasındaki en büyük sebebin; aşırı hırsı ve takıma bir an önce katkı vermek istemesi olduğu öğrenildi.

Mehmet Ekici hırsının kurbanı oldu
Mehmet Ekici hırsının kurbanı oldu
GİRİŞ 29.10.2017 10:52 GÜNCELLEME 29.10.2017 10:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Fenerbahçe'de oynamak istediği için Trabzonspor tarafından kadrodışı bırakılan Mehmet Ekici, Karadeniz ekibiyle sözleşmesinin bitmesinin ardından Sarı-Lacivertliler'e imzayı atmıştı.
 
Bu sırada 6 ay futbol oynamayan ve fizik olarak eksiklikleri bulunan Ekici, geçtiğimiz temmuz ayından beri üçüncü kez sakatlanmıştı. Galatasaray derbisi öncesi idmanda sıkıntı yaşayan ve kas yırtığı olduğu öğrenilen Ekici'nin milli aradan sonra takıma katılması bekleniyor. Ancak tecrübeli futbolcunun bu kadar çok sıkıntı yaşamasındaki en büyük sebeplerden biri ise hırsı ve en kısa zamanda takıma katkı vermek istemesi. 
 
Artık daha dikkatli
 
Gerek maçlarda gerekse antrenmanlarda kendisini normalden daha fazla zorlayan yıldız oyuncu, bu kez daha temkinli davranma kararı aldı. Hoca Aykut Kocaman'ın, "Acele etme. Tam olarak hazır olduğunda dön" mesajını verdiği milli futbolcu, artık çok daha dikkatli şekilde çalışıyor ve kendisine verilen programın dışına çıkmıyor.

YORUMLAR 7
  • bünyamin 6 yıl önce Şikayet Et
    önceki oynadığı takımların ahı tutmuştur
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Herşey geçmişte kaldı boşverin ortamı germeyelim , sonuçta Mehmet kaliteli futbolcu oynarsa fb ye faydalı olacaktır .
    Cevapla
  • bjk56 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ahı
    Cevapla
  • Uehknm 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenevi şampiyon yapacaktı ya bu noldu.
    Cevapla
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    hep sakat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle