Volkan'dan özel istek! 'Aykut hocam bırak...'

Fenerbahçe'de Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisinin file bekçisinin kim olacağı merak edilirken Volkan Demirel, teknik direktör Aykut Kocaman'a oynamak için baskı yapıyor.

Volkan'dan özel istek! 'Aykut hocam bırak...'
Volkan'dan özel istek! 'Aykut hocam bırak...'
GİRİŞ 21.10.2017 10:35 GÜNCELLEME 21.10.2017 11:51
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de derbinin kadrosu aşağı yukarı belirlendi. Savunmanın sağında İsla, iki stoper Neto-Skrtel, solda Hasan Ali... Orta üçlü Josef-Ozan-Giuliano'dan kurulacak. İleri üçlünün sağında Dirar, solunda Valbuena, en uçta da Janssen'in görev yapması bekleniyor.

Volkan'dan özel istek

Dizinde ağrı olan Soldado'nun durumu belirsizliğini korurken, Kocaman kalede ise büyük ihtimalle yine Kameni'ye şans tanıyacak. Ancak sarı-lacivertli hoca, Volkan Demirel'in presi altında! Kaptan, "Hocam bırak da ben oynayayım. Bunlar benim maçlarım. Tribünler benimle uğraşırken takım arkadaşlarım da rahat rahat toplarını oynarlar" diyerek hocasından görev istiyor.

Yalanlama geldi

Sarı-lacivertli kulüp; Volkan Demiel'in, oynama isteğine karşı çıkan Aykut Kocaman'a kızıp tesisleri terk ettiği yönündeki haberleri yalanladı. (Fotomaç)

YORUMLAR 29
  • Ormancı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu volkan ile tribünün özel muhabbeti var. Volkanda baya seviyor. Bırak oynasın hoca. Gercekler tarih yazacak inşaallah yarın.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlıların yaptığı yorumlar göze batmış ama fb lilerde volkan aleyhine yorumlar yapmış! Neyse doğru olan ; kim ne demiş bizi ilgilendirmez , biz kendi maçımıza bakalım . Ortamı germeye gerek yok , genelde fb derbilerde Beşiktaşa da gs yede üstün olan taraf .
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet özellikle son fb maçlarında hakemler çok berbattı , geçmişe takılmamak gerekli . Biz başakşehir maçımıza bakalım , kesin almamız gereken bir maç
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    evet febe nin derbilerde takim kaptani hakemler oldugu icin bir ustunluk soz konusu)
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayirdir bjkli yorum yazanlarin hepizi Abdullah avci hoca sizi bekliyor Emrede oynamak istiyor bjk macinda.
    Cevapla
  • reisin izinden 6 yıl önce Şikayet Et
    gs liyim kimse boyle laf etmes inanmam bunlar duzmece muhabir yalanlaridir dusunun otursanda para aliosun oynasanda yasi kemalede ermis elegide duvara asmis kanitlayacagi bisi kalmamis bu gibi yalan haberlere itibar edilmemeli bence
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana kardeşim ben fenerbahceliyim adam gibi yorum yazan cikdi nedense bjkli yorum yazanlar kenfi maclarini garanti görüyorlar ve yorumlarinda hep otami geriyorlar kardeşim hak eden alsin dünyanin sonu deyil.
    Cevapla
  • bayırbucak 6 yıl önce Şikayet Et
    ben dahil yapılan yorumları görünce diyorumki aklın yolu birmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle