Mayıs seçimi için şimdiden kolları sıvadı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç'un 2018 Mayıs ayındaki seçim için adaylığını resmen açıklamasının ardından kolları sıvadığı öğrenildi.

Mayıs seçimi için şimdiden kolları sıvadı!
Mayıs seçimi için şimdiden kolları sıvadı!
GİRİŞ 10.10.2017 12:37 GÜNCELLEME 10.10.2017 12:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yıldırım'ın, mayıstaki kongrede yeniden aday olacağı, yönetime alacağı isimlerle şimdiden temasa geçtiği, önümüzdeki sezonun transfer planının bile hazır olduğu öğrenildi.

Başkan'ın Akhisar yenilgisi sonrası kulüpte de adeta sıkıyönetim ilan ettiği bildirildi. Yıldırım'ın özellikle bu hafta başından itibaren yöneticileri, futbolcuları ve teknik kadroyu uyardığı, Yeni Malatyaspor ile bu hafta Kadıköy'de oynanacak maçta kayıp verilmemesi ve ardından deplasmanda yapılacak Galatasaray derbisine yüksek konsantrasyon ile çıkılmasını istediği vurgulandı. Başkan Yıldırım'ın, teknik kadroyla da sürekli görüştüğü ve moral verdiği ifade edildi.

Aziz Yıldırım'ın özellikle lider Galatasaray'dan alınabilecek 3 puanla, zirveyle puan farkının kapanacağını hesap ederek, kulüpte adeta alarm verdiği belirtildi.

Mayıs seçimine en güçlü şekilde katılmayı hesaplayan Yıldırım, futbol takımının da başarılı olması için çaba gösteriyor. 

YORUMLAR 13
  • ilkmektepli 6 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇELİLİK ruhu taşıyan herkes FENERBAHÇEYE üye olabilir. Yok Liseli olacak ,şu olacak , dışardan sadece 62 kişi ,onlarında en az 2 referansı olacak gibi halka kapalı kulüp değil. Beğenmiyorsanız gidin üye olun , değiştirin. Diğer kulüplere değil üye olmak ,kapısından içeri giremezsiniz..
    Cevapla
  • fb 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    adam niye gitsin ? arkasında 50 milyon kişi var. bjk+gs
    Cevapla
  • Abdülhak 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne aziz ne de aliden bir cacık olmaz. Fenere rahmetli Güven Sazak gibi bir adam lazım. Kulübe İtibar kazandıracak emniyet telkin edecek biri...
    Cevapla
  • erolçolak1907 6 yıl önce Şikayet Et
    allah rızası icin bırak Fenerbahçe bin yakasnı
    Cevapla
  • a yeşilyurt 6 yıl önce Şikayet Et
    senden bıktık artık fener bahçe senın babanın cıfllımı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle